Μέτρια η Εθνική πήρε την ισοπαλία απο την Μάλτα στο 86’…

Μέτρια η Εθνική πήρε την ισοπαλία απο την Μάλτα στο 86’…

Με μια μέτρια εμφάνιση στο φιλικό με τη Μάλτα στο Τα-Κάλι για 80 περίπου λεπτά η Εθνική αφυπνίστηκε μόνο προς το τέλος του αγώνα, όταν και κατάφερε να σκοράρει με ωραίο σουτ του Φούντα και να αποφύγει την ήττα φέρνοντας το ματς στο 2-2, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 39′ μετά από ωραία ενέργεια του Μάνταλου που πέρασε στον Πέλκα και αυτός στον αρχηγό Τάσο Μπακασέτα που σούταρε εύστοχα με το αριστερό. Αυτό ήταν το ένατο γκολ του αρχηγού με την Εθνική. Ωστόσο η μαχητική Μάλτα ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Ντεγκαμπριέλε στο 54′ και προηγήθηκε 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Τέουμα στο 67′. Ο Ταξιάρχης Φούντας ωστόσο σκόραρε για πρώτη φορά με τη “γαλανόλευκη” στο 86′  και η Εθνική απέφυγε την ήττα.

Μάλτα (Γκίλμπερτ Άγκιους): Μπονέλο, Σ. Μποργκ (46′  Άπαπ), Πέπε, Τζ. Μποργκ (80′  Μίκαλεφ), Τζ. Μπονγκ (52′  Κορμπολάν), Γκιλομιέρ, Τέουμα, Καμενζούλι, Ντίμεχ (80′  Τζόουνς), Π. Μπονγκ (80′  Κρίστενσεν), Ντεγκαμπριέλε (80′  Σαταριάνο).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Πασχαλάκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (46′  Κουλιεράκης), Γιαννούλης (80′  Κυριακόπουλος), Σιώπης (80′  Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (46′  Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Χατζηγιοβάννης, Ιωαννίδης (68′  Δουβίκας), Πέλκας (68′  Φούντας).


Σχολιάστε εδώ