Πριν τις εκλογές παρακολουθήσεις, μετά τις εκλογές ανασκολοπίσεις!

Πριν τις εκλογές παρακολουθήσεις, μετά τις εκλογές ανασκολοπίσεις!

♣ Μητσοτάκης: «Δεν θα συρθώ σε εξελίξεις από επαγγελματίες εκβιαστές». Στην ανάγκη, απλώς θα υποκύψω στην πίεση.

♣ Ο Τσίπρας δεν καταθέτει πρόταση μομφής για να μην παίξει, λέει, το παιχνίδι του Μητσοτάκη. Ενώ τώρα, που δεν καταθέτει, παίζει το παιχνίδι του… Μπραντ Πιτ.

♣ Μόνο στην Ελλάδα ένα πέναλτι στο ποδόσφαιρο γίνεται μείζον πολιτικό ζήτημα. Α, ναι, και στο… γειτονικό Κονγκό.

♣ Για να ξεχαστούν οι υποκλοπές, ο πρωθυπουργός ανήγγειλε έρευνες για φυσικό αέριο. Στο επόμενο πρόβλημα θα ανακοινώσει αποστολή στο φεγγάρι.

♣ Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: Να γνώριζε ο πρωθυπουργός εκ των προτέρων για τις υποκλοπές ή να μη γνώριζε και να πιάστηκε στον ύπνο;

♣ Στην πρώτη περίπτωση αλλάζεις πρωθυπουργό, στη δεύτερη… αλλάζεις χώρα!

Τι σόι παρακράτος είναι αυτό που δεν παρακολουθούσε τον… λαϊκό αγωνιστή Πολάκη; Κανείς σε αυτήν την κυβέρνηση δεν έχει αίσθηση του χιούμορ;

♣ Το ότι ο Μητσοτάκης από άνθρωπος των συμφερόντων κατέληξε να τον πολεμάνε τα συμφέροντα χρειάζεται μεγάλο ταλέντο. Στην… αυτοκαταστροφή!

♣ Τον στηρίζουν ωστόσο τρεις ιδιοκτήτες πιτσαρίας στο Αιγάλεω και μιας κρεπερί στη Γλυφάδα.

♣ Σταθερή προσήλωσή μας να πέσει το τείχος της Λευκωσίας, υπογραμμίζει ο Δένδιας. Για να μη λένε διάφοροι ότι το μόνο άγχος του είναι να… πέσει ο Μητσοτάκης!

♣ Τροχονόμο των… οικονομικών συμφερόντων αποκαλεί την κυβέρνηση ο Ανδρουλάκης. Έτσι εξηγείται όλο αυτό το μποτιλιάρισμα!

♣ Ασφαλώς και παρακολουθούσαν το τηλέφωνο της Τζ. Μπαλατσινού. Πώς αλλιώς θα ενημερώνονταν για τις νέες τάσεις της μόδας; Συνέχεια «Cosmopolitan», δεν λέει.

♣ Αλλά και την Όλγα Γεροβασίλη εννοείται. Μπας και κλέψουν καμιά παραδοσιακή συνταγή για χορτόπιτα από το χωριό της στα βουνά της Άρτας.

♣ Προς Μαξίμου: Αυτά συμβαίνουν όταν σφιχτα­γκαλιάζεσαι με τον Μαρινάκη. Κινδυνεύεις να πας από ασφυξία!

Κατά τον Γιωργάκη, δεν είναι στις προθέσεις της Τουρκίας μια σύγκρουση με την Ελλάδα. Παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας για να τεστάρουν τις ικανότητές μας στο… Sudoku!

♣ Αν δεν πεθάνεις νωρίτερα από τις… αναθυμιάσεις ψητής γουρουνοπούλας με σως μπάρμπεκιου.

♣ Καλού – κακού, μη φύγετε εκτός αυτήν την περίοδο. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι θέμα ημερών να καταρρεύσει η κυβέρνηση. (Από τα γέλια…)

♣ Αυτούς που παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Σπίρτζη σκέφτομαι. Τουλάχιστον επίδομα ανθυγιεινής εργασίας έπαιρναν; Αποζημίωση για ψυχική οδύνη έστω;

♣ Εύγε στον Άδωνη! Κατάφερε να κάνει τον θεσμό του υπουργού Ανάπτυξης νούμερο στην επιθεώρηση. Με το καλό και σύντομο ανέκδοτο.

♣ Αρμόδιος για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ο Τζουμάκας. Μάλλον δεν… ευκαιρούσαν ο Άκης με τον Γιάννο. Είχε να πάει για ψάρεμα κι ο Τσουκάτος.

♣ Κι απειλούν να κάνουν απόβαση στη Μύκονο για να διαπιστώσουν την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στο υποβρύχιο ψάρεμα.

♣ Ξεκινά συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστήμιων. Αυτοί θα μας εξηγήσουν πώς γίνο­νται οι επιστημονικές έρευνες και εμείς πώς φτιάχνο­νται οι μολότοφ.

♣ Κάπου 120.000 ακολουθούν τον Ηλ. Κασιδιάρη στο YouTube. Χρυσές δουλειές περιμένουν τους ψυχίατρους!

Ε, αφού ο Μαρινάκης διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Ηρώδη να καταγγέλλει την παιδική κακοποίηση;

♣ Αμ, αυτό που στο Ισραήλ εκλέγουν ξανά και ξανά πρωθυπουργό τον Νετανιάχου. Καλή ώρα εδώ, να φωνάζαμε κάθε τόσο τον Σαμαρά να μας… σώσει! Ο σώζων εαυτόν σωθήτω… στα Νησιά Σαμόα.

♣ Τρεις γνωστοί ηθοποιοί (άνδρες) θα καταθέσουν υπέρ του Π. Φιλιππίδη. Ότι, παραδόξως, δεν τους επιτέθηκε με… σεξουαλικές διαθέσεις;

♣ Κάτι ήξερε ο Τσίπρας που τόσο καιρό δεν έριχνε την κυβέρνηση. Σου λέει, πού θα πάει, θα βαρεθεί και θα πέσει από μόνη της!

♣ Ο Μπακογιάννης πά­ντρεψε ζευγάρι όπου ο κουμπάρος ήταν ντυμένος… πάντα. Με το καλό και με στολή κουτσομούρας!

♣ Τελικά, κανείς δεν είναι τέλειος, πριν καταστεί γελοίος (για το… πάντα λέω).

♣ Για τον ναζιστικό χαιρετισμό ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κ. Πλεύρη. Τι έγινε; Δεν είχε άδειο κρεβάτι στο «Δρομοκαΐτειο»; Ούτε καν στα επείγοντα;

♣ Κακοποιούσε επί 11 χρόνια τη σύζυγό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος! Για να τα κάνει 12,13,14…

♣ Από πλευράς ποδοσφαίρου γίναμε… Αφρική. Σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ