Τα πρώτα σχόλια Αλμέιδα, Μίτσελ για το φοβερό ντέρμπι

Τα πρώτα σχόλια Αλμέιδα, Μίτσελ για το φοβερό ντέρμπι

Για τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, τις φάσεις που έκανε και γενικά τη συμπεριφορά των παικτών του, μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ο προπονητής είπε στην Cosmote TV:

Αν στο τέλος η ΑΕΚ πήρε έναν βαθμό ή έχασε δύο, με την ισοπαλία στο ντέρμπι;

«Πιστεύω ότι κερδίζονται πολλά πράγματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ νιώθει ότι είναι «ένα» με την ομάδα που έχουμε. Προφανώς όταν ήρθαμε ψάχναμε να φύγουμε με μία νίκη, αλλά αυτό που μου άρεσε ήταν η διάθεση, η όρεξη, η περηφάνια να φορούν αυτή τη φανέλα οι ποδοσφαιριστές. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, θα ήθελα να φύγουμε με τη νίκη. Παίξαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Δώσαμε θέαμα και αυτό το αξιολογώ».

Για την τελική προσπάθεια και τι έφταιξε;

«Αυτό που έλλειψε για μένα, ήταν να ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούμε να το κάνουμε. Νομίζω ότι κάναμε αρκετές φάσεις. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κι αυτό είναι στα τελειώματα. Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε».


Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Μίτσελ ο οποίος με τα λόγια του παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, η οποία όπως τόνισε, «ηταν πραγματικά ένας πολύ καλός αντίπαλος  και μας δυσκόλεψε πολύ».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ήταν δύσκολο. Στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε πολύ, στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, το γκολ ακυρώθηκε κάτι που έδειξε όμως πόσο ανεβήκαμε. Ήταν πραγματικά ένας πολύ καλός αντίπαλος η ΑΕΚ και μας δυσκόλεψε πολύ.

Μας επηρέασε η διακοπή. Ήμασταν εμείς η ομάδα που πίεζε περισσότερο, όμως η διακοπή βοήθησε τον αντίπαλό μας να έχει δυνάμεις. Είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε.

Είναι δύσκολο να ζητήσω παραπάνω από τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε».

Για τη διακοπή: «Έχουμε πέντε βδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε σε διάφορα κομμάτια. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά για να έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε πράγματα, κάτι που δείξαμε στα παιχνίδια με τις ομάδες που ήταν από πάνω μας».

 

Επιτέλους ποδόσφαιρο! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 σε ντέρμπι υψηλής ποιότητας


Σχολιάστε εδώ