Επιτέλους ποδόσφαιρο! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 σε ντέρμπι υψηλής ποιότητας

Επιτέλους ποδόσφαιρο! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 σε ντέρμπι υψηλής ποιότητας

Παιχνίδι ευρωπαϊκών προδιαγραφών είδαμε στο Γ. Καραϊσκάκης μεταξύ δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων.

Η μια ομάδα παρέσερνε την άλλη με αποτέλεσμα για 110 περίπου λεπτά να παρακολουθήσουμε ένα γρήγορο ρυθμό συνεχή ένταση και πολλές φάσεις για γκολ.

ΗΑΕΚ έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες για το διπλό, ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ με τον Χάμες αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ο… Παναθηναϊκός είναι αυτός που βγήκε κερδισμένος από το 0-0 καθώς αύξησε την διαφορά από τους διώκτες του.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν ανώτεροι και πιο διαβασμένοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κυρίως στο α’ μέρος), οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο β’ ημίχρονο, αλλά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειές τους.

Μπλόκαρε στο πρώτο 45λεπτο τους γηπεδούχους ο Αλμέιδα με «όπλο» το τρομερό πρέσινγκ, με κύριους εκφραστές Πινέδα και Αραούχο, ενώ δημιουργικά ήταν εξαιρετικός σε αυτό το διάστημα ο Γκατσίνοβιτς, που θύμισε σε πολλούς παλιούς αεκτζηδες τον Τόνι Σαβέβσκι αλλά Λιβάι και Ρότα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, έχοντας απέναντί τους έναν εξαιρετικό Πασχαλάκη.

Εξαιρετική δουλειά από τους Μουκουντί και Βίντα.

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα για ένα ακόμη παιχνίδι δείχνει εξαιρετική ποιότητα, συγχρονισμό και αφοσίωση στο πλάνο.

Στο β’ μέρος, ανέβηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είδε τον Χάμες να βρίσκει δίχτυα στο 58’, αλλά ο Μασούρας που έκανε το γύρισμα ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι παρότι σήμερα έδειξαν μεγάλη συγκέντρωση στο πλάνο του Ισπανού προπονητή δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρότι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις.

 


Σχολιάστε εδώ