LIVE – FORMULA 1: Γκραν Πρι Βραζιλίας – GRAND PRIX (ΕΡΤ2)

LIVE – FORMULA 1: Γκραν Πρι Βραζιλίας – GRAND PRIX (ΕΡΤ2)

Στη θρυλική πίστα του Interlagos στη Βραζιλία, θα διεξαχθεί το τριήμερο 11 έως 13 Νοεμβρίου, ο 21ος και προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1 της φετινής χρονιάς. Αν και η πρώτη θέση του πρωταθλήματος τόσο σε επίπεδο οδηγών, αλλά και κατασκευαστών, έχει ήδη κριθεί, οι μάχες που θα δοθούν για τη δεύτερη θέση και τα υπόλοιπα πλασαρίσματα, αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Παρακολουθήστε τον συναρπαστικό αγώνα την Κυριακή στις 19:55

Δείτε ΕΔΩ σε Live streaming απο την ΕΡΤ2 από τα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ


Η σωστή στρατηγική  της Haas έφεραν τον Kevin Magnussen σε μια αναπάντεχη πρώτητης καριέρας του  pole position στο γκραν πρι της Formula 1 στη Βραζιλία.

Τι συνέβη στις κατατακτήριες της Formula 1
Στο Q1 οι οδηγοί βγήκαν με ενδιάμεσα ελαστικά, καθώς είχε προηγηθεί βροχή και υπήρχαν αρκετά βρεγμένα σημεία στην πίστα του Ιντερλάγκος. Καθώς πλέον δεν έβρεχε, προοδευτικά γύρισαν σε slick και μαλακή γόμα, φυσικά και οι χρόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν.

Με slick βγήκαν οι οδηγοί και στο Q2, ενώ στο Q3, ενώ η βροχή ερχόταν, ξεκίνησε ουσιαστικά ένας αγώνας δρόμου για το ποιος θα κάνει τον ταχύτερο γύρο από… τον πρώτο γύρο!



 


Σχολιάστε εδώ