Χωρίς Σιμανσκι η αποστολή της ΑΕΚ αλλά με Βίντα – Ποιους διάλεξα ο Αλμέιδα

Χωρίς Σιμανσκι η αποστολή της ΑΕΚ αλλά με Βίντα – Ποιους διάλεξα ο Αλμέιδα

Ο Πολωνός μέσος, δεν κατάφερε να ξεπεράσει την γνωστή ίωση που τον ταλαιπώρησε. Κανονικά στην αποστολή ο Ντομαγκόι Βίντα, επιστρέφει και ο Τομ Φαν Βέερτ – Δείτε τους 20 ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος, που ταλαιπωρήθηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες από τη γνωστή ίωση, δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα Σάββατο, επομένως τέθηκε αυτομάτως εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή, τόσο ο Ντομαγκόι Βίντα που ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπώρησε όσο και ο Τομ Φαν Βέερτ που και ο Ολλανδός είναι ξανά διαθέσιμος μετά από καιρό. Φυσικά εκτός πλάνων είναι οι Τσούμπερ-Ελίασον που θα απουσιάσουν για μεγάλο διάστημα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Νίκλας Ελίασον και Στίβεν Τσούμπερ, γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.

<


Σχολιάστε εδώ