Super League: Τα φαβορί επικράτησαν στην εμβόλιμη αγωνιστική

Super League: Τα φαβορί επικράτησαν στην εμβόλιμη αγωνιστική

Τα φαβορί επικράτησαν στην εμβόλιμη αγωνιστική της Super League με την ΑΕΚ να κάνει περίπατο στην Κρήτη και να ετοιμάζεται για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό που με τη σειρά του πήρε μια άνετη νίκη… σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που δυσκολεύτηκε απέναντι στον πολύ καλό Παναιτωλικό.

Η τρομερή πίεση της ΑΕΚ προβληματίζει της άμυνες

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2022-23.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 6′ με πέναλτι που κέρδισε ο Νόρντιν Αμραμπατ και ο COSMOTE MVP Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με σουτ στο 11′ μετά από ασίστ του Πέτρου Μάνταλου έβαλαν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-0. Το 3-0 έγινε στο 60′ με κεφαλιά του Μάνταλου, μετά από σέντρα του Αμραμπατ και κεφαλιά-πάσα του Γκαρσία.

Μπορούσε και περισσότερα γκολ ο Ολυμπιακός

Πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό με 0-1, εκτός έδρας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και μπορούσαν να είχαν σημειώσει αρκετά περισσότερα γκολ, καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Το γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν είχαν οι Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού και όχι μόνο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό

Το Τριφύλλι πέτυχε σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο, όπου επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού χάρη στο «χρυσό» γκολ που σκόραρε στο 78’ ο Φώτης Ιωαννίδης, η «χρυσή» αλλαγή του Γιοβάνοβιτς. Ο σέντερ φορ των Πρασίνων, όπως και στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου, ήρθε απ’ τον πάγκο κι έδωσε τη λύση.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και απαιτητικό απέναντι σε μια καλοστημένη και επικίνδυνη ομάδα. Ωστόσο οι Πράσινοι έπαιξαν με υπομονή και δικαιώθηκαν στο φινάλε πανηγυρίζοντας την ενδέκατη νίκη τους σε δώδεκα αγωνιστικές στη Super League.


Σχολιάστε εδώ