Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δεν συχνάζει στο Προεδρικό Μέγαρο…

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δεν συχνάζει στο Προεδρικό Μέγαρο…

Αν στην Αθήνα λειτουργούσε «Αστυνομία Αισθητικής και Γούστου» η κ. Κατ. Σακελλαροπούλου θα κυκλοφορούσε σπάνια πέρα από τα όρια του Προεδρικού Μεγάρου, άντε και του κήπου που αυτό διαθέτει.

Και αυτό διότι θα διέτρεχε τον κίνδυνο, ανά πάσα στιγμή, να… συλληφθεί! Και αν, πάλι, υπήρχε «Αστυνομία Μόδας», θα είχε προ πολλού αυτοδιαλυθεί, σε… ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κανείς δεν είχε την απαίτηση από μια πρώην δικαστικό (που ως κλάδος, από αισθητικής απόψεως, αποπνέει ναφθαλίνη…) να κυκλοφορεί στις επίσημες συναντήσεις και τα δείπνα με υψηλούς προσκεκλημένους ως… μοντέλο της «Vogue».

Θα μπορούσε ωστόσο να καταβάλει μια σοβαρή προσπάθεια ώστε να μη θυμίζει ιδιοκτήτρια συνοικιακού μίνι μάρκετ, που ψωνίζει ρούχα από καταστήματα second hand ή από κάποια λαϊκή.

Και οι λιγοστές απόπειρες αναζήτησης μιας κάποιας αισθητικής καταλήγουν σε φιάσκο.

Από την άλλη, αν η αυτής εξοχότης δεν μπορεί να διακρίνει τις διαφορές μεταξύ «Vogue» και μίνι μάρκετ ή γαμήλιας δεξίωσης στους Αγίους Ανάργυρους, ας προσλάβει έναν ειδικό για να κάνει τη… δουλειά.

Ούτως ώστε, τις μέρες και τις ώρες που υποδύεται την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσωπεί τη χώρα, να κυκλοφορεί ενδεδυμένη ως… Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες, που είναι αθέατη, μπορεί να κυκλοφορεί ντυμένη ως ανένταχτη αριστερή φοιτήτρια ή ακόμη και με στολή αστροναύτη.

Κακά τα ψέματα, επί ημερών της κ. Κατ. Σακελλαροπούλου, ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας δεν «μίκρυνε» μόνο, «ασχήμυνε» κιόλας…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ