«Maestro» Επεισόδιο 3: «Προσευχή» Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται

«Maestro» Επεισόδιο 3: «Προσευχή» Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται

H πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:30, στο MEGA. Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.


Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ


Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Στο 3ο επεισόδιο της σειράς… η «Προσευχή»

Το νήμα της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται. Οι ήρωες αποκαλύπτονται, παρασύρονται από τα πάθη τους και έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά. Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Έκρηξη συναισθημάτων

Θα καταφέρει ο Ορέστης να αντισταθεί στην ακαταμάχητη έλξη που νιώθει για την Κλέλια; Πώς θα αντιδράσει η Χάρις σε αυτό τον έρωτα; Οι παρανομίες Φάνη-Χαράλαμπου αποκαλύπτονται κι η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη!

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

«MAESTRO»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

#Maestro


Σχολιάστε εδώ