Οι πρώτες παρουσιάσεις του νέου βιβλίου της Ρενέ, «Έρωτας εξ αμελείας», ολοκληρώθηκαν

Οι πρώτες παρουσιάσεις του νέου βιβλίου της Ρενέ, «Έρωτας εξ αμελείας», ολοκληρώθηκαν

Έρωτας εξ αμελείας

Τρεις πόλεις, τρία βιβλιοπωλεία, τρεις χώροι ακρόασης υποδέχτηκαν και χάρισαν απλόχερα την φιλοξενία τους στη νέα αυτή καινοτόμα εκδοτική άφιξη.
Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν το σούρουπο, η αίθουσα του Metropolitan Urban Theater είχε ήδη πλημμυρίσει από κόσμο που δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά την Ρενέ και να πιάσει στα χέρια του νέο της βιβλίο αλλά και το ημερήσιο ημερολόγιο. Η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο μέσω μιας διαδραστικής συζήτησης με το κοινό, ενώ κανείς δεν αποχώρησε χωρίς να λάβει προσωπική αφιέρωση στο αντίτυπό του που φέρει μάλιστα και έναν μοναδικό αριθμό, όπως ακριβώς μοναδικός είναι και ο κάθε αναγνώστης!

Την επόμενη ημέρα, σειρά είχε η Κατερίνη. Η πόλη και οι άνθρωποι της, υποδέχτηκαν τη συγγραφέα με ιδιαίτερη ζεστασιά και ειλικρίνεια συναισθημάτων. Με χαλαρή διάθεση και όρεξη για συζήτηση ξετυλίχθηκε η συνάντηση που κατέληξε φυσικά σε λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών και υπογραφή αντιτύπων στο φιλόξενο χώρο του Freud Bareatory.

Τρίτη στάση, ήταν τα Ιωάννινα. Και αυτή η πόλη έδειξε τη δυναμική της, με το αναγνωστικό κοινό να εισέρχεται από νωρίς στο Θέατρο Κύκλος. Η παρουσίαση κατάφερε να αγγίξει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων όλων των παρευρισκόμενων και να συνθέσει μια ατμόσφαιρα οικειότητας. Το κοινό αποχώρησε από το χώρο κρατώντας στα χέρια του το νέο gift book αλλά και το ημερήσιο ημερολόγιο για το 2023 που θα το συντροφεύει με τους χειρόγραφους στίχους του κάθε ημέρα του νέου έτους, κάνοντας την ξεχωριστή.

Η ανταπόκριση των παρευρισκόμενων σε όλες τις πόλεις και στην καθεμία ξεχωριστά, σίγουρα μας γέμισε με συναισθήματα χαράς & συγκίνησης. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε τόσο ζεστά αυτή τη νέα έκδοση. Μας κάνατε να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΕΡΩΤΑΣ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ | A LOVE WITHOUT INTENTΙΟΝ

Η Ρενέ επιστρέφει στο εκδοτικό προσκήνιο με έναν «Έρωτα εξ αμελείας». Πρόκειται για ένα gift book, το οποίο κυκλοφορεί σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά και αγγλικά). Οι χειρόγραφοι στίχοι της ακουμπούν επάνω στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Νίκου Ζήκου. Το βιβλίο, χωρισμένο σε τέσσερεις ενότητες, οδηγεί τον αναγνώστη από το «θλιμμένο μαύρο» στην αυτογνωσία του λευκού. Στις σελίδες του παρεμβάλλονται και πεζογραφήματα της συγγραφέως, τα οποία εντείνουν τον ερωτικό μυστικισμό του βιβλίου. Πρόσωπα, σώματα και αγγίγματα γίνονται το πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν οι λέξεις σαν συναισθήματα.


Λίγα Λόγια για το Ημερολόγιο

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023 |ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ένα ημερολόγιο με σκέψεις, συναισθήματα και «ατόφια κομμάτια ψυχής». Εκτός από τα πρωτότυπα χειρόγραφα της Ρενέ, περιλαμβάνονται και χρήσιμες πληροφορίες, όπως οι ονομαστικές γιορτές, οι φάσεις της Σελήνης, τα ζώδια, οι κυρίαρχοι πλανήτες της κάθε ημέρας, οι ώρες της ανατολής και δύσης του Ηλίου.
Ένα πρακτικό ημερολόγιο, χωρισμένο ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα, προκειμένου να καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με ανθεκτικό εξώφυλλο και δύο υφασμάτινους σελιδοδείκτες για μεγαλύτερη διευκόλυνση κατά τη χρήση του.



Επόμενη Παρουσίαση

Το επόμενο ραντεβού δίνεται αύριο, 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στον πιο αγαπημένο εκθεσιακό χώρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στην αίθουσα «Μηχανουργείο», θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στην Αττική και να ταξιδέψετε μέσα από την έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Νίκου Ζήκου.

Σας περιμένουμε!


Σχολιάστε εδώ