Ο Μητσοτάκης γλίτωσε από τα θηρία και θα τον φάνε τα σκουλήκια!

Ο Μητσοτάκης γλίτωσε από τα θηρία και θα τον φάνε τα σκουλήκια!

♣ Σωστά, κύριοι της κυβέρνησης. Το ότι η υπόθεση Πάτση είναι σκάνδαλο πρόκειται για ψέμα. Το ότι δεν πρόκειται για σκάνδαλο είναι… σύντομο ανέκδοτο.

♣ Μέχρι τις εκλογές ο Μητσοτάκης όχι σε εγκαίνια λουλουδάδικων αλλά και σε παιδικά πάρτι θα πάει. Σε ανεπανάληπτα guests.

♣ Ολοκληρωμένο σχέδιο για λύση στα ελληνοτουρκικά έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι σαν αυτό που είχαν για τα Σκόπια…

♣ …να μας το πουν εγκαίρως, να πάμε να παραδοθούμε από μόνοι μας!

♣ Να γλιτώσει κι ο Ερντογάν από τα έξοδα για πυρομαχικά και βενζίνες (για τα τανκς).

♣ Θα έχουν γίνει οι εκλογές, θα έχει βγει κυβέρνηση και ο Ανδρουλάκης ακόμη δεν θα έχει αποφασίσει τι θα κάνει μετά τις εκλογές.

Πώς ακριβώς το είπε ο Τσίπρας; Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για πολιτική αλλαγή στη χώρα ή… για αλλαγή χώρας;

♣ Έτσι και αποτύχει η ΝΔ στις εκλογές, θα μείνει στην Ιστορία. Ως η παράταξη που έχασε από μόνη της, χωρίς… αντίπαλο.

♣ Άκουσα τον Κατρού­γκαλο να ασκεί σκληρή κριτική στην Τουρκία. Όσο να ‘ναι, θα έχει τρομάξει ο Ερντογάν, ε;

♣ «Έγιναν πολλά, αλλά μένει να γίνουν πολλά ακόμη»… προειδοποίησε ο Γεραπετρίτης. Άρα, δεν γλιτώνουμε με τίποτα!

♣ Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων, αν κι εφόσον προχωρήσει και υπό τον όρο ότι θα αποφασίσει να το κάνει.

♣ Όραμά μας να βοηθήσουμε τον λαό να σηκώσει κεφάλι, δηλώνει ο Βαρουφάκης. Ξύπνησε μέσα του ο Καραϊσκάκης και νομίζει πως είναι… ο Ν. Σφακιανάκης!

♣ Το 84% προβληματίζεται, λέει, για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Και το άλλο 16%; Αν θα βγάλει νέο video clip ο Κ. Αργυρός;

Ας είχα βγάλει εγώ 50 – 60 εκατ. «αέρα-πατέρα» και ας με διέγραφαν όχι από τη ΝΔ αλλά και από το fan club της Τζένιφερ Λόπεζ!

♣ Ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις. Διότι, ως γνωστόν, αν δεν συμφωνεί μαζί σου η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

♣ Έφυγε η Αγγλία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει καταντήσει χώρα-κωμωδία. Αν εμείς είχαμε φύγει το 2015, θα είχαμε γίνει Τανζανία.

♣ «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καθήκον να σταθεί στο πλάι όσων υποφέρουν», είπε ο Τσίπρας. Ωχ! Σκέψου να χτυπήσεις σε τροχαίο και να ‘ρθει η Όλγα Γεροβασιλη να σε παρηγορήσει.

♣ Να καταριέσαι την ατυχία σου που δεν έφυγες μια και καλή, να γλιτώσεις τα… βασανιστήρια.

♣ Λαλήσαμε γενικώς! Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας κάνουν έκθεση με… τεφροδόχους. Όπου να ‘ναι, θα κόβουν και εισιτήρια.

♣ Για όσους θέλουν να βλέπουν live τον μακαρίτη να γίνεται μπάρμπεκιου! (Έχει και γκριλ;)

♣ Αισιόδοξη για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα δηλώνει η Λ. Μενδώνη. Πιο πιθανό είναι να γίνει αρχιεπίσκοπος ο Βελόπουλος. (Θα τον κολακεύει και το ράσο…)

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την αγορά των Rafale και των Belharra, αλλά ζητάει πιο σκληρή στάση απέναντι στην Τουρκία. Να τους πυροβολάμε με… κουραμπιέδες!

♣ Πόλεμο κατά των… σούπερ μάρκετ κήρυξε ο Βαρουφάκης. Μικρό το κακό. Αν σκεφτείς ότι ο άλλος κυνηγούσε ανεμόμυλους.

♣ Τάχθηκε ακόμη υπέρ της Παλαιστίνης, της Υεμένης, της Κούβας. Αλλά κουβέντα για τη Χαβάη, τις Μαλδίβες, τα νησιά Μπόρα Μπόρα.

♣ Ο Ερντογάν διεκδικεί το μισό Αιγαίο, αλλά ο Ευ. Βενιζέλος θέλει μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Τουρκία. Για να μη ζητήσει και το… Ιόνιο;

♣ Ο 80χρονος Μπάιντεν σκέφτεται να διεκδικήσει και δεύτερη προεδρική θητεία. Για να διαψεύσει όσους λένε ότι δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή!

♣ Το 2023, λέει η NASA, θα μάθουμε αν υπάρχουν όντως εξωγήινοι. Δηλαδή, αυτοί που ήρθαν εδώ το 2015 τι ήταν; Μακρινοί συγγενείς τους;

♣ Δίκιο έχει το ΚΚΕ. «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό». Γιατί αν περιμένει ο λαός να σωθεί από τον λαό, θα μπορούσε να έχει σωθεί από μόνος του!

♣ Βέβαιος δηλώνει ο Τσίπρας για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Τις εθνικές ή για τον… Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Ορχομενού;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ