Νέα εσωστρέφεια – Tο σκωπτικό σχόλιο του Τάκη Κατσαρού

Νέα εσωστρέφεια – Tο σκωπτικό σχόλιο του Τάκη Κατσαρού

[Ανάλεκτα]

Με έναν σκωπτικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Τάκης Κατσαρός (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος της ΚΕ του κόμματος και ιστορικός «Ρηγάς») τις συντονισμένες επιθέσεις που δέχθηκε ο Νίκος Φίλης με αφορμή τις εσωκομματικές απόψεις που είχε εκφράσει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έγραψε στο σχόλιό του ο Κατσαρός: «Προς αποκωδικοποίηση του πυρ ομαδόν εναντίον του Ν. Φίλη από σύμπαντα το δεξιό και ακροδεξιό τύπο και μάλιστα την ίδια μέρα (Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, την επαύριο της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).

Με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο, με στοχευμένα άρθρα και συντονισμένα ρεπορτάζ. Από την ‘‘έγκριτη’’ Καθημερινή, τις χουντοκαραμανλικές Δημοκρατία και Εστία και το Manifesto, ημιεπίσημο όργανο της ηγεσίας της ΝΔ.

Στόχος τους αυτή τη φορά δεν είναι οι ‘‘αντεθνικές’’ ή οι ‘‘αντιχριστιανικές’’ απόψεις του Φίλη, αλλά η στάση του στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ιδιαίτερα η επιμονή του να διατηρεί τις απόψεις του και να υπεραμύνεται του αριστερού ριζοσπαστικού προσανατολισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Και συνέχισε: «Αν μη τι άλλο, είναι ενδιαφέρον. Πάντως, για να ενοχλεί τόσο πολύ τη Δεξιά ο Φίλης, μάλλον κάτι κάνει πολύ καλά και στο κόμμα του και στην πολιτική του δράση».

Αναμένουμε τώρα την απάντηση των «προεδρικών»…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ