Γιώργος Μπαρτζώκας: Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, έτσι το έχουμε αξιολογήσει – Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μπροστά στους φιλάθλους μας

Γιώργος Μπαρτζώκας: Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, έτσι το έχουμε αξιολογήσει – Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μπροστά στους φιλάθλους μας

Τη Μονακό θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με τους Μονεγάσκους στάθηκε στον τρόπο που αγωνίζεται μέχρι στιγμής η γαλλική ομάδα. Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν πρέπει οι μέχρι τώρα νίκες της ομάδας του να παρασύρουν κάποιους ώστε να πουν ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός πριν από το ματς με τη Μονακό (Novasports 4).

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, έτσι το έχουμε αξιολογήσει», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Πρώτον γιατί είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μπροστά στους φιλάθλους μας, κάτι που θα μας δημιουργήσει μεγάλη πίεση, την οποία φυσικά την θέλουμε. Αλλά και γιατί ο αντίπαλός μας έχει εκπληκτικό ταλέντο επιθετικά. Είναι μια ομάδα που έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας, με εξαίρεση εκείνο με την Εφές. Και σε όλα είτε κέρδισε, είτε έχασε με την Μακάμπι στο τέλος, έδειξε πως είναι πολύ ανταγωνιστική για το υψηλότερο επίπεδο φέτος».

Για τις διαφορές της Μονακό σε σχέση με την περσινή σεζόν, σχολίασε: «Πρόσθεσαν ακόμη περισσότερο ταλέντο στο ήδη υπάρχον. Έχουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος, διαθέτουν δώδεκα παίκτες υψηλού επιπέδου. Το 63% των πόντων τους προέρχονται από τους τέσσερις γκαρντ, Τζέιμς, Οκόμπο, Ντιαλό και Λόιντ. Είναι μια ομάδα που πάει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ, που στηρίζει τα συχνά δύσκολα σουτ που παίρνουν οι περιφερειακοί τους με επιθετικό ριμπάουντ και γενικά είναι ένα παιχνίδι που θέλει πολύ μεγάλη προσήλωση στην άμυνα. Επίσης, να μαρκάρεις σε iso καταστάσεις αυτούς τους καλούς γκαρντ που έχουν και όλη η ομάδα να λειτουργήσει καλά αμυντικά».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι το ΣΕΦ αναμένεται να είναι γεμάτο, είπε: «Είναι ένα φανταστικό, γεγονός! Είμαστε ενθουσιασμένοι που γίνεται έτσι. Είχαμε κόσμο και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Έχουμε υποστήριξη και μακάρι να είναι έτσι όλη τη χρονιά. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να συνεχιστεί αυτό».


Σχολιάστε εδώ