Νίκος Κοτζιάς: Στα 12 μίλια τα χωρικά ύδατα σε όλη την Κρήτη

Νίκος Κοτζιάς: Στα 12 μίλια τα χωρικά ύδατα σε όλη την Κρήτη

«Η Ελλάδα οφείλει άμεσα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα σε όλη την Κρήτη στα 12 μίλια, και όχι μόνο στη νότια, καθότι αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρει κύρια η ανατολική Κρήτη, ώστε με αφετηρία τις νέες γραμμές βάσης και την αιγιαλίτιδα ζώνη “να κοπεί” άμεσα στη μέση η ψευτο-ΑΟΖ Λιβύης – Τουρκίας», επισημαίνει με ιδιαίτερη έμφαση σε άρθρο του ο Νίκος Κοτζιάς, πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Και τονίζει ότι πρέπει «την επόμενη φορά να ρίξουμε τα drones», διαμηνύοντας στο Μαξίμου ότι «η Ελλάδα οφείλει να υπερασπίζεται με σταθερότητα τα δικαιώματά της».

Τέλος, προειδοποιεί: «Αν συνεχίσουμε έτσι, η Τουρκία θα λάβει λάθος μήνυμα, ότι είμαστε αδύναμοι ή ότι τη φοβόμαστε».

Είναι κοντά στην ήττα!

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης φαίνονται ενωμένα και αποφασισμένα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία και να νικήσουν τον Ερντογάν, που για πρώτη φορά είναι τόσο κοντά στην ήττα.

Θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην εξουσία και αυτό αποτελεί μια πρόκληση με δυνητικά αποτελέσματα εντός αλλά και εκτός της χώρας, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή», διαμηνύει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρώην υπουργός, στο άρθρο του με τίτλο «Ερντογάν: Το τέλος του παιχνιδιού».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ