Συνηθισμένα λάθη στα γυαλιά ηλίου που πρέπει να προσέξετε

Όλοι θέλουν να δείχνουν καλά. Ωστόσο, πριν αρχίσετε να δέχεστε κομπλιμέντα και να κερδίσετε την έγκριση και τον θαυμασμό των άλλων, πρέπει να φροντίσετε τη συνολική σας εμφάνιση – από ρούχα και παπούτσια, μέχρι κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως τον σκελετοι ορασεωσ. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Ακόμα και οι πιο δυσδιάκριτες, στην πρώτη ματιά, έχουν νόημα, γιατί δίνουν μοναδικότητα και ατομικότητα στο ντύσιμο για την ημέρα ή για ειδικές περιστάσεις.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση γυαλιών ηλίου;

Η ποικιλία των επωνυμιών, μοντέλων, χρωμάτων, σκελετών και φακών κάνει την αγορά γυαλιών ηλίου μια πολύπλοκη επιλογή με ένα συναρπαστικό τέλος που μεταφράζεται σε εκλεπτυσμένη εμφάνιση και κορυφαία εμφάνιση. Για να αποφύγετε γελοία λάθη μόδας, είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών που βασίζονται σε εις βάθος μελέτες και συγκρίσεις. Όσο για το γιατί είναι επιθυμητό να έχει ο καθένας τουλάχιστον ένα (ή περισσότερα) ζευγάρια γυαλιά ηλίου στην ντουλάπα των αξεσουάρ – οι λόγοι είναι κατηγορηματικοί και συγκεκριμένα:

  • Έκφραση χαρακτήρα και επίδειξη στάσης. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται κατά την επιλογή οποιουδήποτε αξεσουάρ είναι να τα αποδεχόμαστε ως μέρος της εμφάνισης και όχι ως μέσο έκφρασης. Τα γυαλιά ηλίου είναι μια αναφορά στον συναισθηματικό κόσμο του ιδιοκτήτη τους, ατομικό στυλ για τη μόδα.
  • Άμεση παρουσία και αριστοκρατικό φινίρισμα. Οι μαζικές τάσεις κατακλύζουν την αγορά, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για αμεσότητα. Τα ίδια ρούχα, τα ίδια παπούτσια, ακόμη και η ίδια συμπεριφορά – γιατί να μην είναι διαφορετικά τα γυαλιά ηλίου; Είναι λάθος για τους ανθρώπους να μην εκμεταλλεύονται τη διαφορετικότητά τους και να τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους για να συμπληρώσουν το όραμά τους.
  • Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και αποκρύπτει κάποιες ατέλειες. Τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να τεθούν στο προσκήνιο με το σωστό μοντέλο αξεσουάρ για τον ήλιο που αντηχεί με το σχήμα του προσώπου (τετράγωνο, οβάλ, στρογγυλό ή τριγωνικό), είναι μια επέκταση ενός μοντέρνου χτενίσματος και ενισχύει την επίδραση του καθημερινού μακιγιάζ.
  • Φροντίδα για την υγεία των ματιών. Ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο τα γυαλιά ηλίου πρέπει να φοράτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Προστατεύουν τα μάτια από τις ακτίνες UV που διαπερνούν ακόμα και τα σύννεφα.
  • Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμβουλεύονται να έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι ποιοτικά γυαλιά ηλίου για να αποφύγουν τα λάθη της μόδας όταν συνθέτουν το έργο ή την επίσημη εμφάνιση. Αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για πολλές παραγράφους είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο, επειδή οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου υπάρχει ανάγκη προστασίας των ματιών. Επιλέγονται σε σχέδιο που αντιστοιχεί στο βασικό στυλ ένδυσης και σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας.

    Τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται κατά την επιλογή τους

    Η τελική εμφάνιση είναι σημαντικό να είναι ελκυστική, αλλά όχι χυδαία, κομψά συγκρατημένη, αλλά σε καμία περίπτωση βαρετή – ένας καλά μελετημένος συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ λειτουργεί πολύ καλά σε αυτήν την περίπτωση, ειδικά εάν η πλήρης αντιστοίχιση των επιμέρους στοιχείων της μόδας επιτυγχάνεται. Τα γυαλιά ηλίου πρέπει πρώτα από όλα να είναι κατάλληλα για το συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος και την αισθητική άποψη. Τα πιο συνηθισμένα λάθη κατά την επιλογή ενός μοντέλου είναι:

      1. Αναντιστοιχία μεταξύ του αξεσουάρ και των προσωπικών σχημάτων του προσώπου. Δεν είναι καλή ιδέα να φοράτε γωνιακούς σκελετούς αν το πρόσωπο είναι, για παράδειγμα, ορθογώνιο. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται να στοιχηματίζετε σε μοντέλα “Aviator” ή σε μοντέλα με σχέδιο “Butterfly” για να απαλύνετε τα χαρακτηριστικά.

      2. Λανθασμένα επιλεγμένα στα χρώματα – θα πρέπει να ταιριάζουν με τον υποτόνο του δέρματος, όχι πολύ φωτεινό ή πολύ χλωμό. Τα άτομα με φυσικό μαύρισμα μπορούν να πιάσουν τολμηρά μαύρα καρέ και αυτά σε αντίθεση χρώματα, ενώ οι γυναίκες και οι άνδρες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μπορούν να επικεντρωθούν σε απαλές και ζεστές αποχρώσεις, όπως χρυσό, καφέ, μπεζ και ούτω καθεξής, έτσι ώστε να μην γίνονται λάθη.

      3. Υπερβολικά πολλά λεπτομέρειες- οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν ένα λαμπερό φινίρισμα, αλλά δεν είναι πάντα ιδιαίτερα κατάλληλο. Αν, για παράδειγμα, πρόκειται για επιχειρηματική εμφάνιση, οι συγκρατημένες λύσεις είναι στο επίκεντρο, αλλά όχι εάν ο στόχος είναι να επιλέξετε ένα καλοκαιρινό outfit με πολύχρωμες και θεαματικές λεπτομέρειες.

      4. Κακή ποιότητα γυαλιού. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ποτέ ότι η καλή τους κατασκευή είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση, η οποία είναι αμετάκλητη. Η υγεία των ματιών εξαρτάται από αυτό, και είναι στο προσκήνιο.

      5. Απόκλιση στυλ. Ακόμα κι αν σας αρέσουν τα cat-eye γυαλιά ηλίου, η αγορά τους θα μπορούσε να είναι σοβαρό λάθος εάν δεν επικοινωνούν με κανέναν τρόπο με τα ρούχα που φοράτε συνήθως στην καθημερινότητά σας. Είναι αυτός ο τύπος που ταιριάζει κυρίως στις επαγγελματικές εμφανίσεις, ενώ τα στρογγυλά μοντέλα και τα aviator πηγαίνουν στα προσωπικότητες.

    Μπορεί επίσης να κάνετε λάθη στην προσπάθειά σας να φαίνεστε μοντέρνα και διαφορετικά από άλλα άτομα που, όπως εσείς, έχουν στοιχηματίσει στις τελευταίες τάσεις, μερικές από τις οποίες είναι αρκετά απροσδόκητες και θεαματικές.

    Τι χρειάζεται για τη σωστή επιλογή μοντέλου;

    Για να μην κάνετε λάθη κατά την επιλογή ενός κατάλληλου μοντέλου γυαλιών ηλίου, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μερικές βασικές οδηγίες. Το πλαίσιο του προϋπολογισμού είναι ο βασικός παράγοντας για την επιλογή ενός κατάλληλου μοντέλου. Αφού καθοριστεί, σειρά έχουν τα υπόλοιπα σημεία, που καλύπτουν τις ατομικές γευστικές προτιμήσεις, την επιθυμητή ποιότητα και την εύρεση ενός αξιόπιστου καταστήματος όπου κάθε μοντέλο γυαλιών ηλίου είναι πρωτότυπης προέλευσης και αξίζει πλήρως την τιμή του.

    Λαμβάνονται επίσης υπόψη τα φυσικά χαρακτηριστικά του ατόμου και καλό είναι να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα για να βρείτε το πιο κατάλληλο. Εάν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου, πολλές από τις πλατφόρμες προσφέρουν μια εικονική “δοκιμή” με την οποία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το ποιο ζευγάρι θα ήταν λάθος και ποιο αποδεικνύεται κατάλληλο.


    Σχολιάστε εδώ