«Maestro» Επεισόδιο 2: Ο Ορέστης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά των κατοίκων του νησιού

«Maestro» Επεισόδιο 2: Ο Ορέστης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά των κατοίκων του νησιού

H πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA. Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.


Δείτε το πρώτο επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ


Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς…

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

«MAESTRO»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

#Maestro


Σχολιάστε εδώ