Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο “Π”: Διεκδικητής όλων των τίτλων

Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο “Π”: Διεκδικητής όλων των τίτλων

Του
ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
Προπονητή του Παναθηναϊκού


Η νέα περίοδος στο βόλεϊ περιμένω να είναι εξίσου ανταγωνιστική με την περσινή. Ο συναγωνισμός καλά κρατεί τα τελευταία χρόνια και με την ποιοτική αναβάθμιση των τεσσάρων πιο δυνατών στην κατηγορία ομάδων, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου, θεωρώ πως θα γίνει ακόμη πιο έντονος. Δαπανήθηκαν χρήματα, έγιναν μεταγραφές και άπαντες ενισχύθηκαν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Θα επιθυμούσαμε ασφαλώς πιο πολύ κόσμο στο γήπεδο, αλλά, αν θέλετε την άποψή μου, υπάρχουν ομάδες, όπως η δική μας, που γεμίζουν την έδρα τους, τη στιγμή μάλιστα που δεν το συναντάμε αυτό συχνά σε δημοφιλή σπορ, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Το κάθε άθλημα ακολουθεί τη μοίρα του και σε γενικές γραμμές πιστεύω έρχεται ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων στους αγώνες του βόλεϊ.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, εύλογο ήταν να αρχίσει και πάλι να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Θέλουμε πάντα να κινούμαστε με υψηλές ταχύτητες και ανάλογες συνεπώς θα είναι οι επιδιώξεις μας. Γνωρίζοντας δε το DNA του συλλόγου, θα πρέπει να σας πω ότι το ένα του μάτι είναι σταθερά στραμμένο στην Ευρώπη και στο τι είμαστε σε θέση εκεί να πετύχουμε. Δεν χρειάζεται να υπογραμμίσω πως και εκτός των τειχών θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, ξέροντας προφανώς ότι κάθε γκέλα και λάθος μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά, που σημαίνει πως θα προετοιμαζόμαστε άρτια για κάθε δυσκολία.

Εκτιμώ ότι το βόλεϊ στη χώρα μας έχει το δικό του πιστό κοινό και αυτό που πρέπει να κάνουμε ως λίγκα είναι να ανεβάζουμε συνεχώς το επίπεδο, δημιουργώντας κάθε φορά νέους φιλάθλους. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής παντού, σε όποια διοργάνωση κι αν μετάσχει, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Και επειδή από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, θέλω να πιστεύω ότι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας στο τέλος θα εκπληρωθούν.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportfm.gr


Σχολιάστε εδώ