Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ – Μεγάλος νικητής του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ – Παρθενική νίκη για Καρδίτσα

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ – Μεγάλος νικητής του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ – Παρθενική νίκη για Καρδίτσα

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Basket League σημείωσε η ΑΕΚ καθώς επικράτησε με 83-68 του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Με κορυφαίους τους Ακίλ Μίτσελ (20 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 4 κοψίματα) και Κάμερον ΜακΓκριφ (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) η ΑΕΚ έκανε όσα έπρεπε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα την ώρα που ο Απόλλωνας Πάτρας πλήρωσε τα λάθη (16) και το γεγονός πως οι ψηλοί του φορτώθηκαν με φάουλ από νωρίς.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

Εχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τρέχοντας επιμέρους 38-20 από τα μέσα της τρίτης περιόδου και έπειτα, ο ΠΑΟΚ mateco ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 88-66 του Αρη για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή νίκη του «δικεφάλου» σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ στο 1-1 βρίσκεται πλέον και ο Αρης στο πρωτάθλημα.

Ο Αρης Λυκογιάννης είδε και τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε να σκοράρουν με τον Χαντς να έχει 16 πόντους και τους Φράνκε, Μαργαρίτη και Πόλεϊ να συμπληρώνουν από 12, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μοίρασαν 23 ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους δικούς του παίκτες να κάνουν 18 λάθη και πήρε τους μισούς πόντους από τον πάγκο σε σχέση με τους γηπεδούχους (26-51). Ο Γκούντγουιν με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αρη, με τον Σανόγκο να έχει 8 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Παρθενική νίκη για την Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Η Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ σημείωσε την παρθενική της νίκη στην Basket League στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη λίγκα και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Μπέιτμον -που είχε αστοχήσει σε τρεις βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα- σκόραρε σε «νεκρό χρόνο» πίσω από το κέντρο και έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλούς με 59-57 κόντρα στον Κολοσσό H Hotels, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Ρόδιοι που στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί στην παράταση, είχαν βολές στα 2,7” για το τέλος, όμως ο Οζμπορν αστόχησε στη δεύτερη με τον Μπέιτμον να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει με buzzer beater.

Με πληροφορίες από ΕΣΑΚΕ

Σχολιάστε εδώ