Νίκος Βετούλας στο “Π”: Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα

Νίκος Βετούλας στο “Π”: Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα

Του
ΝΙΚΟΥ ΒΕΤΟΥΛΑ
Προπονητή του Απόλλωνα Πατρών


Αριθμητικά, οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα που ξεκίνησε θα είναι λιγότερες σε σχέση με πέρυσι και μένει να φανεί αν αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του μεγαλύτερου συναγωνισμού ή όχι.

Σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός έχει σαφέστατο προβάδισμα λόγω σταθερού κορμού και υπεροπλίας, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα εμφανίσει ένα νέο σύνολο, με παίκτες αξίας μεν, που όμως πρέπει να δέσουν μεταξύ τους για να προκύψει θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός από τους δύο, που υπερέχουν εννοείται των υπολοίπων, σε καλή σειρά θα είναι η ΑΕΚ, ο Προμηθέας και το Περιστέρι. Με ανταγωνιστικό ρόστερ και προσωπικότητες στο παρκέ και τον πάγκο τους, θεωρώ ότι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Για εμάς στον Απόλλωνα πρώτος στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κι όσο πιο γρήγορα τον πετύχουμε τόσο πιο άνετα θα μπορούμε στην πορεία να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και νέα παιδιά. Υπάρχει ενθουσιασμός, πείσμα και μεράκι για να δουλέψουμε όπως πρέπει και θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας όλη τη χρονιά.

Αύριο παίζουμε με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα, σ’ έναν αγώνα που δεν θα έχουμε άγχος! Μόνο να κερδίσουν θα έχουν τα νέα παιδιά απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που, όπως είπα, αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολη η αποστολή μας ασφαλώς, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε αφοσιωμένοι το παιχνίδι μας, προετοιμάζοντας παράλληλα τους επόμενους αγώνες, που προφανώς θα είναι πιο πολύ στα μέτρα μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ να διεξαχθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα, με φάσεις και γνήσια αθλητική ένταση, που θα αφήσουν ικανοποιημένους όσους το παρακολουθήσουν. Υπάρχει κοινό που λατρεύει το μπάσκετ και οφείλουμε σε κάθε αγωνιστική να του προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι άθλημα που αξίζει να το προσέξουμε και μαζί να το βοηθήσουμε να εξελιχθεί. Ως χώρα έχουμε παράδοση που πρέπει να συνεχιστεί και όχι να μείνουμε στάσιμοι.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ