Την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ (!) εξήγγειλε ο Τσίπρας… Αν κι εφόσον γίνει ξανά πρωθυπουργός, υπό την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές…

Την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ (!) εξήγγειλε ο Τσίπρας… Αν κι εφόσον γίνει ξανά πρωθυπουργός, υπό την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές…

♣ …και το Champions League ο Αστέρας Τρίπολης!

♣ Πώς ακριβώς το είπε η Ντόρα; «Ο Μητσοτάκης έδειξε ικανότητες που κανείς δεν ήξερε ότι είχε». Σαν να λέμε… περιμέναμε να τα κάνει μπάχαλο, αλλά αυτός τα έκανε απλώς μούσκεμα.

♣ Διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι κάνει ό,τι μπορεί για να μην έχουμε διακοπές ρεύματος τον χειμώνα. Οπότε αν έχουμε… θα φταίει ο Ερντογάν, οι εξωγήινοι, ο Μέσι!

♣ Σύμφωνα με έρευνα, τέσσερις στους δέκα θέλουν πιο σκληρή στάση απέναντι στην Τουρκία. Την Πόλη να την πάρουμε αυτό το Σαββατοκύριακο…

♣ …ή να το αφήσουμε για το επόμενο, που θα ’χει φτιάξει ο καιρός, θα ’χουν πέσει κι οι τιμές στα ακτινίδια;

♣ Καταγγέλλει ο Ανδρουλάκης ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ! Λες και δεν μπορεί να το διαλύσει από μόνος του!

♣ Μόνη περίπτωση να συνεργαστεί ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη είναι να μην κηρύξει τον πόλεμο η Τουρκία. Δηλαδή…

♣ …ή από τις σφαίρες του Ερντογάν θα πάμε ή θα πεθάνουμε από τα… γέλια!

Βέβαιος δηλώνει ο πρωθυπουργός ότι ο λαός θα του δώσει νέα εντολή και θα ολοκληρώσει το έργο του. Υπόσχεση είναι αυτό ή… απειλή;

♣ Πώς γίνεται σε μια χώρα όπου υπάρχει κρίση, φτώχεια, ακρίβεια να… χάνει η αντιπολίτευση και να κερδίζει η κυβέρνηση; Θα φταίει που έχει ωροσκόπο Ζυγό ο Κατρούγκαλος!

♣ Και ανάδρομο Ερμή ο Στ. Γονίδης.

♣ Μέχρι τις εκλογές βλέπω τον Τσίπρα να καταγγέλλει τον Μητσοτάκη στο Διεθνές Δικαστήριο. Για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της καφέ αρκούδας!

♣ «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια», το σλόγκαν του κόμματος του Μπογδάνου. Και έμβλημα; Ένα τανκ;

♣ Όσοι είχαν κορονοϊό και έμειναν εκτός ΜΕΘ έφυγαν από τη ζωή! Βαλτοί από τον… ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν, για να εκθέσουν την κυβέρνηση!

♣ Διευκρινίζει ο Μπογδάνος ότι η Πατρίδα δεν ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή. Απλώς της φέρνει ανφάς, προφίλ και επί τούτου.

♣ Ο Ερντογάν θέλει να πάρει εκδίκηση για την Άλωση της Τριπολιτσιάς. Ώρα είναι να βγουν και οι Πέρσες και να ζητήσουν αποζημίωση για τη… Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Σκληρή κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους! Δηλαδή; Για το ποιος από τους δύο τους… κορόιδεψε καλύτερα;

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας. Νέο videoclip ετοιμάζει η Τάμτα.

♣ Αθώοι άπαντες για τις μίζες της Siemens! Είπαμε, κύριοι, η δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή, αλλά όχι να μη βλέπει και την… τύφλα της.

♣ Και γιατί να μη νομίζει ο Μπογδάνος ότι το κόμμα του είναι… «δύναμη αλλαγής»; Εδώ η Άντζελα πίστευε ότι από το σπίτι της στη Γλυφάδα είχε θέα στον Ατλαντικό!

♣ Σοβαρός (;) υφυπουργός (Συρίγος) εκτιμά ότι με τη στάση της η Τουρκία ίσως επιδιώκει τη δημιουργία θερμού επεισοδίου. Τι λες;

♣ Κι εμείς τόσο καιρό νομίζαμε ότι ανοίγει νέους δρόμους στο modeling!

♣ Τρεις στους δέκα Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας! Ναι, αλλά βλέπουν «Γη της Ελιάς» και ξεχνιούνται.

«Τερατογένεση» η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το 2012, λέει ο Τσίπρας. Ενώ αυτή με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015 ήταν ο… κρυφός καημός του Τσε Γκεβάρα.

♣ Στην Ουκρανία παλεύουν για την ελευθερία, στο Ιράν για τη δημοκρατία και… στην Ελλάδα για να μη γίνει μετρό στα Εξάρχεια!

♣ Ορθώς ο Ερντογάν έκανε διάβημα διαμαρτυρίας γιατί εξοπλίζουμε Χίο, Σάμο, Κω κ.ά. Πού ακούστηκε να στέλνουμε άρματα στα… Νησιά Σαμόα;

♣ Προοδευτική κυβέρνηση με πλατιά λαϊκή στήριξη είναι το… όνειρο του Τσίπρα. Μπούκοβο μη βάλεις, πρόεδρε, βαραίνει πολύ το γιουβέτσι.

♣ «Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εμπνεύσει τα μεγάλα ιδανικά», υποστηρίζει ο Δ. Κουτσούμπας. Εμείς πά­ντως οραματιζόμαστε… με τη Μόνικα Μπελούτσι.

♣ «Το θέμα της ΔΕΗ είναι πολιτικό», λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά το… ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο… άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!

♣ Επιστήμονες ανακάλυψαν φάρμακο που επιβραδύνει το Alzheimer! Με τον Πολάκη υπάρχει ελπίδα;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ