Άνοιξε το OPAP Arena για το ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στην… “Αγιά Σοφιά”

Άνοιξε το OPAP Arena για το ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στην… “Αγιά Σοφιά”

Όπως και στα εγκαίνια έτσι και σήμερα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό, οι θύρες του γηπέδου άνοιξαν από τις 17:00. Ο κόσμος μπορεί από τώρα να μπει μέσα στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα στο ιστορικό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι με συλλεκτικές φανέλες στην OPAP Arena, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία της και θα ήθελε να το συνδυάσει και με τρίποντο.

Πηγή βίντεο: sport24.gr

H αποστολή:

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP ARENA, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.


Σχολιάστε εδώ