Συναυλία για τα αδέσποτα στον Κορυδαλλό

Συναυλία για τα αδέσποτα στον Κορυδαλλό

Με τη μουσική, τα τραγούδια, τα νοήματα και τις ευαισθησίες του αξέχαστου Μίκη, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», στον Κορυδαλλό, μια μεγάλη συναυλία, αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα.

Η συναυλία γίνεται για να τιμηθεί ο αγώνας του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ), καθώς σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του έχουν νοσηλευθεί και φροντιστεί περισσότερα από 45.000 αδέσποτα ζώα.

Και, φυσικά, μαζί με το ΔΙΚΕΠΑΖ θα τιμηθούν όλοι οι εθελοντές και τα φιλοζωικά σωματεία, που από δρόμο σε δρόμο και από γειτονιά σε γειτονιά δίνουν μια σπουδαία, καθημερινή μάχη για να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους κρίκους της ζωής.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, αλλά λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται είναι απαραίτητο να προηγηθούν από τους ενδιαφερόμενους κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2107234567 ή ηλεκτρονικά στο site https://www.ticketservices.gr/event/oloi-mazi-gia-taadespota-zoakia/.

 


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ