Δραματική… διαπίστωση Μητσοτάκη: «Με την ακραία ρητορική του, ο Ερντογάν υπονομεύει τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο»… Τι μου λες; Σοβαρά;

Δραματική… διαπίστωση Μητσοτάκη: «Με την ακραία ρητορική του, ο Ερντογάν υπονομεύει τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο»… Τι μου λες; Σοβαρά;

♣ Κι εμείς τόσο καιρό νομίζαμε ότι… ανοίγει νέους δρόμους στο λαϊκό τραγούδι. Χτυπάει και την αισχροκέρδεια στα μούσμουλα!

♣ Μετά τη σφοδρή επίθεση Κατρούγκαλου σε Ερντογάν τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τα… γέλια!

♣ Κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την Ελλάδα». Αρκεί που παίζει η Ελλάδα από μόνη της. Με τον… εαυτό της!

♣ Προτεραιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι, λέει, η αντιμετώπιση της ακρίβειας. Συγγνώμη, αλ­λά αν έχουμε ακόμη ακρίβεια, όταν έρθει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ…

♣ …θα τρώμε φύλλα δέ­ντρων, θα ανάβουμε φωτιά με πέτρες και θα κυνηγάμε βίσωνες για το δέρμα!

♣ Λογικά ο Βελόπουλος αποκλείει συνεργασία με άλλα κόμματα. Δεν είναι πάντα απαραίτητος ο παρτενέρ στο… κουκλοθέατρο!

♣ Και γιατί, δηλαδή, να μην υποσχεθεί στους πά­ντες τα πάντα ο Τσίπρας; Μήπως θα χρειαστεί να τα δώσει κιόλας;

Πανηγυρική δικαίωση (!) για Μητσοτάκη: Τον κάλεσε στην εκπομπή του (ραδιόφωνο) ο Αρναούτογλου. Αν τον φωνάξει και η Στ. Τσιμτσιλή, πάει φουλ για δεύτερη τετραετία.

♣ Επίσημη έκθεση λέει ότι οι υποκλοπές γίνονταν από το 2016. Και γιατί λένε για τον ΣΥΡΙΖΑ; Τότε, ως γνωστόν, στη χώρα κυβερνούσαν οι Βησιγότθοι!

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά η κυβέρνηση το ενδεχόμενο διακοπών ρεύματος. Αν κι εφόσον δεν υπάρξουν και υπό τον όρο ότι δεν θα χρειαστεί να γίνουν!

♣ Θίχτηκε η Νοτοπούλου επειδή είπαν στην ΕΡΤ ότι ξεκίνησε την καριέρα της από καθαρίστρια. Και, δηλαδή, εκείνη τι νομίζει; Πώς βγήκε από το «Next Top Model»;

♣ Είπε ο Βαρουφάκης ότι όσο ήταν υπουργός τον παρακολουθούσαν και… γερμανοί υπάλληλοι. Ε­κτός από κάποιους γιαπωνέζους τουρίστες.

♣ Κάτι influencers από την Ουρουγουάη, τρεις – τέσσερις make up artists από το Ουζμπεκιστάν και ένας καλόγερος από το όρος Σινά.

♣ Λαφαζάνης, Σαγιάς, Πιτσιόρλας, Βαρουφάκης… Γι’ αυτό επί ΣΥΡΙΖΑ δεν παρακολουθούσαν, όπως λένε, τους πολιτικούς αντιπάλους τους…

♣ …δεν είχαν χρόνο, παρακολουθούσαν τους δικούς τους!

Μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα για ελεύθερη πρόσβαση αλλάζουν όνομα τα πανεπιστήμια. Και από ΑΕΙ θα λέγονται… ΚΣΣΑΠ (Κουτσοί – Στραβοί Στον Άγιο Παντελεήμονα).

♣ Ευτυχώς που υπάρχει και το ΚΚΕ, να βάλει τέλος στη βαρβαρότητα στη χώρα. Αλλιώς θα έπρεπε να απευθυνθούμε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

♣ Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Τσίπρας δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, αλλά ότι οι δημοσκοπήσεις δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα!

♣ Να μην εργαλειοποιούν το Μεταναστευτικό καλεί τα κόμματα η κυβέρνηση. Να αφήσουν να το εργαλειοποιεί μόνο η… κυβέρνηση.

♣ «Θα έρθουμε μέρα», απειλεί ο υπέργηρος Μπαχτσελί. Ο οποίος αν ξεκινήσει αύριο θα φτάσει Αθήνα τον Μάρτιο. Του… 2030!

♣ Μα, γιατί λένε ότι στη ΔΕΘ ο Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα σε όλους; Αφού για πρωτιά στη Eurovision δεν είπε κουβέντα.

♣ Απορία: Αφού έχουν σχεδόν καταργηθεί οι επιστολές, με ποιον τρόπο επικοινωνεί με τον Χριστό ο Βελόπουλος; Με email ή μέσω Messenger;

Ορθώς πανηγυρίζει ο Άδωνης για τις επενδύσεις στην κάνναβη. Με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, μόνο… μαστουρωμένοι μπορούμε να αντέξουμε.

♣ Χαμός γιατί το BBC αποκάλεσε τον Παύλο πρί­γκιπα-διάδοχο της Ελλάδας. Τόση φασαρία ούτε αν έλεγαν ότι είναι ο αντικαταστάτης του Λιάγκα στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1.

♣ Στα Χανιά, ελεύθερος αφέθηκε 52χρονος που χτυπούσε σύζυγο και παιδιά! Για να δέρνει πλέον… περαστικούς και γείτονες.

♣ Το 27,7% (Opinion) δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Τσίπρα ούτε τον Μητσοτάκη. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τον… Μαζωνάκη!

♣ Από μαστορέματα, ο Μητσοτάκης το πολύ μέχρι αλλαγή λάμπας. Εξ ου και έχει… αλλάξει τα φώτα σε 10 εκατ. Έλληνες.

♣ Καταγγέλλει ο Καμένος ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά τους για να προωθήσουν μυστικά της δίαιτάς του. Πολύ χειρότερο θα ήταν αν διακινούσαν τις… ιδέες του!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ