Μάκης Κουρής: Ποια παιχνίδια κρύβονται πίσω από τις παρακολουθήσεις;

Μάκης Κουρής: Ποια παιχνίδια κρύβονται πίσω από τις παρακολουθήσεις;

Τι σημαίνει αυτή η σιωπή;

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ - Θαρραλέα

Οι μέρες συνεχίζουν να περνούν με τις ημερήσιες εφημερίδες να μη «βγάζουν κιχ» για το θέμα των παρακολουθήσεων στα πρωτοσέλιδά τους. Αυτή η σιωπή δεν μπορεί να είναι τυχαία. Κάποιο λάκκο έχει η… φάβα!

Έχουν περάσει αρκετές μέρες, αλλά κανένας από τις αρμόδιες υπηρεσίες, φανερές και μυστικές, δεν ασχολείται με αυτή την… περίπτωση.

Λέξη δεν υπάρχει στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων. Λες και αυτή η ιστορία συνέβη σε άλλον πλανήτη.
Τι να κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;
Ποιοι κινούν τα νήματα; Και για ποιον λόγο;
Τι να κρύβεται πίσω από τις υποκλοπές;

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που συστήθηκε πρόσφατα έπειτα από ψηφοφορία, δεν έχει βγει κανένας, από κανένα κόμμα, να καταθέσει στοιχεία, ώστε να λάμψει ο ήλιος μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, να βγει στον αέρα ποιος ο ρόλος ΟΛΩΝ των κομμάτων στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η ηγεσία της Δικαιοσύνης γιατί δεν έχει παρέμβει μέχρι τώρα;

Για ποιον λόγο ΔΕΝ διέταξε ανακρίσεις; Υπάρχει κάποια «ύποπτη» ιστορία από πίσω, εξαιτίας της οποίας υπάρχει τέτοια μυστικότητα από παράγοντες, πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους;

Τυχαίο είναι που από τον «φάκελο των υποκλοπών – παρακολουθήσεων» δεν έχει ανοίξει φύλλο;

Τυχαία ξηλώθηκε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, «κολλητός» του Μαξίμου, και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης; Πού εμπλέκονται οι δύο αυτοί πρωταγωνιστές; Ποιος ο ρόλος τους; Στο άψε – σβήσε απολύθηκαν οι δύο αποπεμφθέντες. Και στο άψε – σβήσε καλύφθηκαν οι δύο κρίσιμες θέσεις. Τη μια καρέκλα, του διοικητή της ΕΥΠ, πήρε ο Θεμιστοκλής Δεμίρης και την άλλη, του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, ο Γιάννης Μπρατάκος.

Αληθεύει ότι δημιουργείται Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΥΠ, μια και αποτελεί κοινό μυστικό ότι εντός της αναπτύσσονται διαχρονικά θύλακοι; Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ σημαντική για την πολιτική ζωή της χώρας. Οι βολές αρχίζουν να στρέφονται προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Και, προφανώς, θα υπάρξουν κρίσιμες εξελίξεις… Απόδειξη, η αποκάλυψη από το «Βήμα» απόρρητου πληροφοριακού δελτίου με… προϊόντα υποκλοπών σε υπουργούς και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Αυτά για σήμερα…
Ας «πρόσεχαν»… Υπάρχει και συνέχεια…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ