Ομάδα κρούσης με εν ενεργεία διπλωμάτες…

Ομάδα κρούσης με εν ενεργεία διπλωμάτες…

Θετική συγκυρία, μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν με την Τουρκία, το γεγονός ότι βρέθηκε στη θέση του πολιτικού διευθυντή του ΥΠΕΞ ο πρέσβης Χάρης Λαλάκος, ο οποίος και εμπειρία έχει στα ελληνοτουρκικά και καθαρές απόψεις για τα ζητήματα που προκύπτουν με την Τουρκία.

Και η δουλειά θα είναι πολλή το επόμενο διάστημα, καθώς επιστολές και υπομνήματα θα πρέπει να σχεδιάζονται και να γράφονται και να ξαναγράφονται. Και αυτό διότι πλέον κάθε λέξη που εκστομίζεται από την κάθε πλευρά καταγράφεται και θα είναι παρούσα στο τραπέζι του διαλόγου ή, εν πάση περιπτώσει, της ανταλλαγής επιχειρημάτων, όταν έρθει αυτή η ώρα.

Να δούμε βεβαίως πώς θα στελεχωθεί η ομάδα του Νίκου Δένδια, η οποία μέχρι τώρα έχει φανεί απολύτως αποτελεσματική, όταν φύγουν για τα πόστα τους ο Ιωάννης Τσαούσης, επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του υπουργού, και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ Αλέξανδρο Παπαϊωάννου. Πάντως και εν ενεργεία διπλωμάτες υπάρχουν για να στελεχώσουν αυτήν την ομάδα κρούσης αλλά και από τη σειρά που τώρα αφυπηρετεί υπάρχουν αξιόλογα στελέχη που μπορούν να συμβάλουν.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ