Live: Βόλος – Ιωνικός | Τι λένε οι αριθμοί

Live: Βόλος – Ιωνικός | Τι λένε οι αριθμοί

Βόλος – Ιωνικός – 21:00

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά απο το OSMOTE SPORT 2 HD

Τι λένε οι αριθμοί

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί ο Βόλος και ο Ιωνικός ανεξάρτητα έδρας και όλα τα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Οι δύο αναμετρήσεις τους για την κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκαν με 1-1, ενώ εκείνο για τα Playouts ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Ο Βασίλης Μάντζης έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία αυτά ματς και μάλιστα στο 2-2 των Playouts σημειώσει και τα δύο γκολ του Ιωνικού. Για την ομάδα του Βόλου ο Όροζ ήταν εκείνος που είχε επανάληψη, αφού σκόραρε τόσο στο ματς του πρώτου, όσο και του δεύτερου γύρου.



 

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε άλλη κατηγορία, ούτε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος τους έχει φέρει αντιμέτωπους.

Ο Βόλος αναζητά την 20η νίκη στην έδρα του, ενώ σε 52 αναμετρήσεις μέχρι τώρα έχει 19 νίκες – 14 ισοπαλίες – 14 ήττες και τα τέρματα είναι 60-60.

Ο Δημήτρης Σπανός από την πλευρά του συμπληρώνει 450 ματς ως προπονητής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα 38 από αυτά είναι σε επίπεδο Super League, όπου μετρά 12 νίκες – 10 ισοπαλίες – 15 ήττες.

Η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Βόλο ήταν στις 2 Φεβρουαρίου 2022 και κρίθηκε με τα γκολ των Όροζ στο 40ο λεπτό και του Μάντζη (71’).

Ο Ιωνικός δεν έχει σημειώσει νίκη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στην φετινή Super League, αλλά και πέρσι δεν είχε ιδανικό ξεκίνημα, αφού μετρούσε μια νίκη και δύο ισοπαλίες στα έξι πρώτα του παιχνίδια.

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 1-1

[Με πληροφορίες απο τη Super League]


Σχολιάστε εδώ