Με ποδόσφαιρο κυριαρχίας πέρασε η ΑΕΚ από το Αγρίνιο!

Με ποδόσφαιρο κυριαρχίας πέρασε η ΑΕΚ από το Αγρίνιο!

– Η νέα ομάδα που στήνει ο Αλμέιδα έδειξε σήμερα πως βρίσκεται σε καλό δρομο

Με ποδόσφαιρο κυριαρχίας και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέρασε… αέρα από τη δύσκολη έδρα του Αγρινίου και έδειξε πως ξεπέρασε το σοκ της περασμένης αγωνιστικής με όσα έγιναν στη σφαγή της Λεωφόρου.

Ήταν Ένωση, ήταν αφεντικό από το ξεκίνημα απέναντι στον δυσκολοκατάβλητο φέτος Παναιτωλικό, έχασε μπαράζ ευκαιριών στο πρώτο μέρος της απόλυτης κυριαρχίας της για να ανοίξει το σκορ και τα κατάφερε (εν τέλει) με την έναρξη της επανάληψης, χάρη στην οβίδα του Λιβάι Γκαρσία που ξεκλείδωσε το ματς!

Ακολούθησε ένα κενό διάστημα, όπου εκεί ο Αρολντ Μουκουντί, που έκανε ντεμπούτο παίρνοντας στην ανάπαυλα τη θέση του Τζαβέλλα που τραυματίστηκε στα αποδυτήρια, μπλόκαρε δύο φορές αντιπάλους του που ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν, με τον Καμερουνέζο να βρίσκει και δίχτυα στο 75’ με κεφαλιά κλείνοντας ονειρικά την πρώτη του συμμετοχή με τα κιτρινόμαυρα και κλειδώνοντας τη νίκη για την ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ, που είναι εξαιρετικά σημαντικό επαναλαμβάνουμε, το ότι έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και έβγαλε χαρακτήρα μοιάζοντας ψυχολογικά και αγωνιστικά πανέτοιμη και όντας διαβασμένη μπλοκάροντας απόλυτα έναν καλό αντίπαλο, ενώ στα ιδιαίτερα ευχάριστα βεβαίως είναι η μεγάλη επάνοδος του Κώστα Γαλανόπουλου που μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο και έπαιξε ξανά με την πρώτη ομάδα έναν χρόνο και πέντε μέρες μετά (είχε να αγωνιστεί από την περσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος) τα όσα πέρασε με τον τραυματισμό του.

Σχόλιο: δεν μπορούμε να πούμε πως δεν μας ενθουσίασε και φανέλα με τα “Βυζαντινά” χρώματα…


Σχολιάστε εδώ