Τον χειμώνα ενδέχεται να έχουμε ταυτόχρονα πανδημία, γρίπη, ευλογιά των πιθήκων και ιό του Δυτικού Νείλου… Οι εξωγήινοι πότε θα μας επιτεθούν;

Τον χειμώνα ενδέχεται να έχουμε ταυτόχρονα πανδημία, γρίπη, ευλογιά των πιθήκων και ιό του Δυτικού Νείλου… Οι εξωγήινοι πότε θα μας επιτεθούν;

♣ Οι Τζεντάι, οι δυνάμεις του σκότους, οι Ινδιάνοι Απάτσι;

♣ Παράλληλα, θα έχουμε ακρίβεια, βαρυχειμωνιά, διακοπές ρεύματος κ.ά. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω… στα Νησιά Σαμόα!

♣ Καθησυχάζει η κυβέρνηση: «Έχουμε σχέδιο για την ενεργειακή κρίση». Αλ­λά, καλού κακού, αγοράστε κάνα σωσίβιο!

♣ Διαβεβαιώνουν ακόμη ότι «δεν υπάρχει λόγος πανικού». Αλλά, για κάθε ενδεχόμενο, να έχετε κάπου πρόχειρα κράνος, λάμπες θυέλλης, ξηρά τροφή.

♣ Κι άλλο ανέκδοτο: Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τον Μητσοτάκη ότι σχεδιάζει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, αλλά ταυτόχρονα χαίρονται που θα τον… αλλάξει!

♣ Να ψάξουμε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης για τον χειμώνα συμβουλεύει ο Άδωνης. Π.χ. μαγκάλια, φουφούδες, να ανάβουμε φωτιές στο ύπαιθρο όπως οι Ινδιάνοι!

♣ Υπάρχει, λέει, ένα 6% που θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Ανδρουλάκη. 10 εκατ. έχει η χώρα, μόνο τόσοι λίγοι έχουν… αίσθηση του χιούμορ;

Βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές δηλώνει ο Τσίπρας. Εύγε! Τόση σιγουριά ούτε ο Δράμαλης στα Δερβενάκια!

♣ Κάτι υπόκωφοι θόρυβοι που ακούτε… δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Μετά τη σφοδρή επίθεση Βαρουφάκη τρίζουν τα θεμέλια της ολιγαρχίας. Από τα… γέλια!

♣ Έξι στους δέκα πιστεύουν ότι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυν­ση. Οι τρεις ότι χτυπάει Champions League και ο ένας…

♣ …ότι φεύγει long weekend στις Σπέτσες! Διότι, ως γνωστόν, είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα.

♣ Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιοι ότι η κατάρρευση της κυβέρνησης είναι θέμα χρόνου. Ποιου χρόνου α­κριβώς δεν είναι σίγουροι!

♣ Αν ήξερε ο Ανδρέας ότι κάποια στιγμή θα τον διαδεχθεί ο Ανδρουλάκης, δεν θα έφτιαχνε Κίνημα, creperie θα άνοιγε!

♣ Το 26,4% των Ελλήνων δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Τι κάνει αυτήν τη σεζόν ο Στ. Γονίδης;

Καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι με νόμο η Βουλή νομιμοποιεί την αρχαιοκαπηλία! Και τι φοβούνται ακριβώς; Μην (τούς) απαγάγουν τον Βούτση και τον Φλαμπουράρη;

♣ Για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη στο ΠΑΣΟΚ έ­καναν εκδηλώσεις με ομιλίες, stand up comedy, πινγκ πονγκ κ.ά. Αν ζούσε ο Ανδρέας…

♣ …θα οργάνωνε τριήμερο με Πάολα και Πάνο Κιάμο!

♣ Συγγνώμη, αλλά αυτές οι απειλές Ερντογάν για «νέο 1922» βγάζουν περισσότερο γέλιο και από τις προβλέψεις Πολάκη για… αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ!

♣ Όχι τίποτα άλλο, αλλά με αυτά και με αυτά θα μείνει άνεργος και ο Σεφερλής.

♣ Από κοντά και ο υπέργηρος Μπαχτσελί: «Είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο». Σάμος – Κουσάντασι μέρα μεσημέρι… με την ουρά στα σκέλια!

♣ «Να κρατήσουμε ζωντανές τις θεμελιώδεις α­ξίες του ΠΑΣΟΚ», είπε ο Γιωργάκης, που επί των ημερών του το Κίνημα είχε γίνει κάτι μεταξύ ΜΚΟ και τρατορίας.

♣ Είπε ο Κούλογλου στο BBC ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε υποκλοπές, αλλά η ΝΔ κάνει… πολλές περισσότερες. Πάρ’ τον στο γάμο σου να σου ευχηθεί «καλά σαράντα».

♣ Το πρόβλημα του Βενιζέλου είναι ότι η ιδέα που έχει για τον εαυτό του είναι πολύ μεγαλύτερη από την ιδέα που έχουν όλοι οι άλλοι για εκείνον.

Υπογράψαμε, λέει, αμυντικό μνημόνιο κατανόησης με τη Νότια Κορέα. Για την περίπτωση που μας επιτεθούν τίποτα ιθαγενείς από τη Ζανζιβάρη.

♣ Θ. Σκυλακάκης: «Ζού­με σε θύελλα με ανέμους δέκα Μποφόρ»! Το… «Πλοίο της Αγάπης» έπεσε σε τρικυμία.

♣ Μετά τη βαρυσήμαντη δήλωση της Ρ. Σβίγγου, η οποία είπε ότι ο Μητσοτάκης είναι «πρωθυπουργός υπό κατάρρευση», με ενδιαφέρον αναμένεται η άποψη της Τάμτας.

♣ Ο άλλος έπαιξε 20 χρόνια στη Ρεάλ, ήρθε πριν από τη σύνταξη στον Ο­λυμπιακό και είπε πως είναι τιμή του. Σαν να έρθει στην Ελλάδα ο Ομπάμα…

♣ …να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώσει «περήφανος» που θα είναι σύντροφος με τον Πολάκη!

♣ Ο Καραμανλής είχε χτυπήσει στο ποδόσφαιρο, ο Γιωργάκης έπεσε από το ποδήλατο, ο Ανδρουλάκης σωριάστηκε από μόνος του στο μπάσκετ.

♣ Τι τα θέλουν τα extreme sports; Μια χαρά είναι και η… μπιρίμπα!

♣ Εξαρθρώθηκε κύκλω­μα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στη Μύκονο. Πώς λέμε… βρήκαν πετρέλαιο στη Σαουδική Αραβία.

♣ Στο ΜέΡΑ25 προσπαθούν ματαίως να γίνουν ΚΚΕ στη θέση του ΚΚΕ! Βγάζουν, ωστόσο, περισσότερο γέλιο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ