ΑΕΚ: “Η παράγκα του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει τη λειτουργία της – …ο πόλεμος μόλις άρχισε”

ΑΕΚ: “Η παράγκα του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει τη λειτουργία της – …ο πόλεμος μόλις άρχισε”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Καμπάκοφ στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ “βράζουν” από τη διαιτησία του Βούλγαρου, Καμπάκοφ στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της “Ένωσης”, Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του αγώνα κατα την συνέντευξη τύπου μίλησε για τις αποφάσεις του διαιτητή, υπογραμμίζοντας ότι δε συμφωνεί με τους τρεις βαθμούς των “πράσινων”, ενώ το δεύτερο πέναλτι του Γκαρσία στον Γκάνεα είναι εκτός περιοχής.

Η ανακοίνωση:

Το μήνυμα μετά τη σφαγή της ΑΕΚ στο ματς της Λεωφόρου είναι ένα: Η «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει την λειτουργία της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση της ανίερης συμμαχίας.

Η συγκεκριμένη «παρεούλα» ξένων διαιτητών που επηρεάζονται από τον Κλάτενμπεργκ, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, που μετά τα όργια και στα play offs του περασμένου πρωταθλήματος, έφθασε χθες να κατακρεουργήσει την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ ξανά σε αγώνα της οποιονδήποτε από αυτούς τους διαιτητές – συνομιλητές του εξωθεσμικού Κλάτενμπεργκ. Και καλεί την ΚΕΔ να αποκλείσει αυτήν την «παρεούλα» από τους ορισμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την επιλογή ξένων που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το «παρασύστημα Κλάτενμπεργκ».

Το οργανωμένο bullying προς την ΚΕΔ την περασμένη εβδομάδα, δυστυχώς απέδωσε. Στόχος ήταν να φτάσουμε στο σκάνδαλο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστή τον απίστευτο Καμπάκοφ. Τώρα συνεχίζουν από τα Μέσα που ελέγχουν το bullying σε βάρος της αλήθειας.

Αυτή την «βρώμικη» μάχη την κέρδισαν. Για εμάς όμως, ο πόλεμος μόλις αρχίζει. Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς!


Αλμέιδα: Γιατί υπάρχει το VAR; Με εκνευρίζει η αδικία

Η ΑΕΚ είχε έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Βούλγαρου Γκιόργκι Καμπάκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα εξέφρασε ο τεχνικός της, Ματίας Αλμέιδα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισοδύναμο. Είχαμε σχεδιάσει να πιέσουμε σε έναν συγκεκριμένο τομέα στο γήπεδο και λειτουργούσε. Ο αντίπαλος είχε περισσότερη κατοχή και το ξέραμε και εμείς θα έπρεπε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Έτσι αποκτήσαμε ένα πλεονέκτημα», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής.

Και συνέχισε: «Μετά έχουμε να κάνουμε με δυο βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τα δυο πέναλτι που είδα. Έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, όπως κι εμείς. Όμως πολλές φορές όταν υπάρχουν διαιτητικά λάθη σου βγάζει μία αδυναμία. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω βελτιωθήκαμε. Έπρεπε να κυνηγήσουμε ένα γκολ για να ισοφαρίσουμε. Ξέραμε πως όταν κυνηγάς ένα γκολ δεν είσαι προστατευμένος πίσω. Δεν τα καταφέραμε».

Όσο για το πόσο μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του η δεύτερη ήττα σε τέσσερις αγώνες; «Εμείς ξεκινάμε από αύριο τη δουλειά. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς στο ποδόσφαιρο είναι να δουλεύεις. Είναι αλήθεια πως όταν δουλεύεις πολύ και υπάρχουν αδικίες μπορεί να με εκνευρίσει. Πιστεύω στη θεία δίκη. Η αδικία είναι σύντομη. Δίνει τροφή σκέψης στον έξυπνο».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς δεχόμαστε την ήττα. Είμαστε κύριοι. Αλλά δεν συμφωνώ κυρίως στο δεύτερο πέναλτι που ήταν ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Οπότε γιατί να υπάρχει το VAR; Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Όταν οι διαιτητές κάνουν αυτές τις ανοησίες με εκνευρίζει. Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος το αναγνωρίζω. Αλλά αυτή η βλακεία η μεγάλη που έγινε σήμερα, όχι!».

paron.gr με πληροφορίες και απο το naftemporiki.gr

Ο Παναθηναϊκός οδηγός στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ ακόμη μοντάρετε και ο Ολυμπιακός έχει ένα βουνό μπροστά του


Σχολιάστε εδώ