Καλή σας Κυριακή… Αποχαιρέτα το, το καλοκαίρι που φεύγει

Καλή σας Κυριακή… Αποχαιρέτα το, το καλοκαίρι που φεύγει

“Δήγμα γραφής”
Του Μάκη Κουρή


Καλή σας Κυριακή…
Αποχαιρέτα το, το καλοκαίρι που φεύγει. Σου έδωσε τον ήλιο, που από τα χαράματα σε έλουζε. Χάρηκες τη θάλασσα. Όποια κι αν ήταν, τίποτα δεν σου ζήτησε… Σου πρόσφερε όλη την… παραγωγή της η Γη μας. Χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα. Και τώρα ζεις με την προσμονή της επόμενης χρονιάς… Παλεύεις… Να κερδίσεις την κάθε ώρα… Παρέα με τα παιδιά σου.
Αγάντα… Μπορείς… Τίποτα δεν χαρίζεται αν δεν παλέψεις… Στο τέλος, ΕΣΥ θα είσαι ο νικητής… Αγάντα…

♦ Δυσκολεύουν τα πράγματα! Η νέα ψηφιακή εφαρμογή «Appo­dixi» της ΑΑΔΕ, που ενεργοποιείται τις επόμενες ημέρες, θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχουν από το κινητό τους εάν η απόδειξη που έχουν πάρει είναι γνήσια ή «μαϊμού» και να ενημερώνουν την ΑΑΔΕ κάθε φορά που θα χτυπάει καμπανάκι.

♦ «Ένα είναι σίγουρο: Δεν χωράμε στο κουστούμι της συμπληρωματικής δύναμης που μας έχουν ράψει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εντολή για Ενότητα – Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία των εκατοντάδων χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών. Για μια πορεία ελπίδας και προοπτικής», υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ