Σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από Πούτιν και Ερντογάν καταγγέλλει ο πρωθυπουργός… Άκρως ύποπτος και ο ρόλος του… Μπραντ Πιτ!

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από Πούτιν και Ερντογάν καταγγέλλει ο πρωθυπουργός… Άκρως ύποπτος και ο ρόλος του… Μπραντ Πιτ!

♣ Οι δε κοριοί της ΕΥΠ κατέγραψαν τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τσαβούσογλου με τον Τζανακόπουλο και έναν μπατζανάκη του Κατρούγκαλου.

♣ Όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας, τι ακριβώς εννοεί; Εκτός από φακό και ξηρά τροφή, να έχουμε πρόχειρη και μια σφυρίχτρα;

♣ Για να μας βρουν πιο εύκολα τα σωστικά συνεργεία στα ερείπια;

♣ Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν πρόωρες εκλογές. Τρίτη – Πέμπτη προβλέπουν πτώση της κυβέρνησης. Και τα weekends…

♣ …βγάζουν βόλτα τον σοσιαλισμό… για να ξεσκάσει!

♣ Να φύγουν, δηλαδή, Κυριάκος και Μηταράκης και να έρθουν Αλέξης και Πολάκης. Συγγνώμη, αυτό δεν είναι πολιτική αλλαγή, αλλά…

♣ …οι δέκα πληγές του Φαραώ, δύο τροχαία στον Κηφισό και τρία ναυάγια στον Αργοσαρωνικό.

Το ΝΑΤΟ συνεχάρη την Τουρκία για τη Μικρασιατική Καταστροφή! Κρί­μα που δεν ζει ο Χίτλερ, να του στείλουν λουλούδια για το… Άουσβιτς.

♣ Κακοήθειες το ότι ο Τσίπρας είναι τσαντισμένος με τον Μητσοτάκη επειδή παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη και όχι εκείνον.

♣ Σου λέει –δικαίως–, ε­μείς εδώ τι κάνουμε; Μπιρίμπα παίζουμε ή τζιτζίκια πεταλώνουμε για να κάνουν surfing;

♣ Όταν ένας πρωθυπουργός ανακαλύπτει εξωτερικούς εχθρούς, είναι γιατί έχει ξεμείνει από εσωτερικούς συμμάχους!

♣ Είναι πίσω έξι με οκτώ μονάδες, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλούν τη νίκη τους στις εκλογές. Αν δεν συμφωνεί μαζί σου η πραγματικότητα, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα.

♣ Είδα το πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού για τις δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Καμιά αναφορά στον… Περισσό!

♣ Ενδεχομένως την έχουν εντάξει στον κύκλο με τα μαυσωλεία.

♣ Είπαν στον Κούλογλου ότι συκοφαντεί την Ελλάδα στο εξωτερικό και εκείνος έκανε μήνυση. Δυστυχώς, όχι στον εαυτό του. Δυστυχώς.

Το άκρον άωτον του παραλογισμού: Το 40,8% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ κρίνει θετικά το έργο της κυβέρνησης, που… παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη!

♣ Διαβάζω ότι από το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν στη ΔΕΘ για τον Ανδρουλάκη «υποδοχή Ανδρέα». Μικρούτσικου;

♣ Αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Πολάκης. Σιγά το πρόβλη­μα. Εδώ ένας θείος μας
νόμιζε ότι ήταν η μετεν­σάρκωση του Μεγαλέξανδρου. Ακόμη μέσα τον έ­χουν. Αυτόν.

♣ Βέβαιος για την αλλαγή του πολιτικού κλίματος δηλώνει ο πρωθυπουργός. Τόσο… ανυποψίαστος δεν ήταν ούτε ο καπετάνιος του «Τιτανικού»!

♣ Φωνάζει και η Γεροβασίλη για τις υποκλοπές. Που αν παρακολουθήσεις τα τηλέφωνά της, το πιο απόρρητο που θα μάθεις είναι καμιά… συνταγή μαγειρικής!

♣ Ενώ το 17,8% εξ αυτών κρίνει θετικά την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι διάβολο! Μόνο τόσοι λίγοι σ’ αυτήν τη χώρα έχουν… αίσθηση του χιούμορ;

♣  Να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σχεδιάζει ο Π. Καμμένος. Έκλεισε ο κύκλος του στο modeling.

♣ Κατά τα λοιπά, ο Βαρουφάκης συνεχίζει τον πόλεμο κατά της τεχνοφεουδαρχίας. Έτσι εξηγείται η άνοδος των τιμών στα φρα­γκόσυκα.

Να δεις που θα γίνουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας και ο Τσίπρας θα δηλώνει… δικαιωμένος που είχε προβλέψει πρόωρες ε­κλογές!

♣ Άφαντος, λένε, ο νικητής του Τζόκερ. Δηλαδή, αν εσείς κερδίζατε 12 εκατ. ευρώ, τι θα κάνατε; Γιόγκα σε live μετάδοση στην εκπομπή του Ευαγγελάτου;

♣ Αν ζούσε σήμερα ο Οδυσσέας, εκεί που έχουν φτάσει τα ακτοπλοϊκά, σιγά μην επέστρεφε στην Ιθάκη. Influencer θα γινόταν στην Τροία!

♣ Κινδυνεύουν λιγότερο, λέει, από έμφραγμα και ε­γκεφαλικό όσοι κοιμούνται καλά. Όσοι κοιμούνται γενικώς;

♣ Ευτυχώς που μπήκαν οι ιδιώτες στην ηλεκτρική ενέργεια και λόγω ανταγωνισμού έπεσαν οι τιμές στα… μούσμουλα!

♣ Αίσχος! Πήγαν κάτι… άσχετοι και παρακολούθησαν το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη, με συνέπεια ε­κείνος τώρα να πιστεύει ότι… παίζει ρόλο!

♣ Εξεταστική για τις υποκλοπές από το 2005 ζήτησε το ΜέΡΑ25. Γιατί όχι από το 1955, που είναι και πιο πρόσφατο;

♣ Σύμφωνα με έρευνα, μόλις το 16% ενδιαφέρεται για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Και το… 45% για το διαζύγιο Πικέ και Σακίρα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ