Διεθνοποιεί το θέμα των υποκλοπών ο Τσίπρας

Διεθνοποιεί το θέμα των υποκλοπών ο Τσίπρας

–Σχεδιάζει ταξίδια στην Ευρώπη για να καταγγείλει τις πρακτικές της κυβέρνησης

Να διεθνοποιήσει το ζήτημα των υποκλοπών σχεδιάζει ο Αλ. Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να πλήξει το κύρος της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά του Κυρ. Μητσοτάκη και εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με μοναδική αποστολή να αναδείξει τις αντιδημοκρατικές ενέργειες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού με την παρακολούθηση των πολιτικών του αντιπάλων αλλά και δημοσιογράφων που ενοχλούν το σύστημα εξουσίας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, θα επιδιώξει να έχει συνα­ντήσεις με πρωθυπουργούς, όπου αυτό είναι εφικτό, αρχηγούς κομμάτων αλλά και επικεφαλής οργανώσεων κ.ά. Η αρχή θα γίνει πιθανότατα από τις Βρυξέλλες, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες κ.ά. Στη διάρκεια των επαφών θα υπογραμμίσει ότι στην Ελλάδα τα δημοκρατικά δικαιώματα τελούν υπό αμφισβήτηση με ευθύνη της κυβέρνησης και θα ζητήσει από τους συνομιλητές του μια ευθεία καταδίκη των πρακτικών του πρωθυπουργού.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ο κ. Τσίπρας θα προβεί σε δηλώσεις στα εκεί Μέσα Ενημέρωσης και θα καταγγείλει τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της κυβέρνησης και του κυρ. Μητσοτάκη. Με τον τρόπο αυτό θέλει να μειώσει το κύρος και την αξιοπιστία του κ. Μητσοτάκη, ούτως ώστε να χάσει τα όποια στηρίγματά του εκτός Ελλάδος.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ