LIVE: ΙΣΠΑΝΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ | ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ  (ΕΡΤ3)

LIVE: ΙΣΠΑΝΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ | ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ  (ΕΡΤ3)

Οι κορυφαίες εθνικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων, η Εθνική μας Ανδρών με όλα της τα αστέρια, αναμετρώνται για να κατακτήσουν μια από τις τρεις θέσεις στο βάθρο των νικητών του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ .

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ  (Livestreaming ΕΡΤ3).

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την ΕΡΤ 3


Στο Εurobasket 2022, τα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ αναμετρώνται για τον τίτλο της κορυφαίας εθνικής ομάδας. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, με μια ομάδα που μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς διαθέτει τον δυο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μαζί με μια πλειάδα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που απαρτίζουν μία από τις πιο ανταγωνιστικές συμμετοχές στη διοργάνωση.



Οι Έλληνες παίκτες που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Ιτούδης, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές, αρχικά στο Μιλάνο και εν συνεχεία στο Βερολίνο, όπου και θα ξεχωρίσουν τα φαβορί για τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου. Δεκατρία χρόνια μετά το τελευταίο γαλανόλευκο μετάλλιο, τα πάντα δείχνουν πως η φετινή διοργάνωση μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή του ελληνικού μπάσκετ και της επίσημης αγαπημένης στις διακρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης Αναστασίου στο “Π”: Ουσία παρά θέαμα

Στάικος Βεργέτης στο “Π”: Καριέρες που χτίζονται στα ξένα


Σχολιάστε εδώ