Αποκλειστικό: Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 50% πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης θα φύγει πριν τελειώσει η τετραετία… Και το άλλο 50%… νύχτα με το ελικόπτερο!

Αποκλειστικό: Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 50% πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης θα φύγει πριν τελειώσει η τετραετία… Και το άλλο 50%… νύχτα με το ελικόπτερο!

♣ Επιτέλους! Μας έβγαλε η ΝΔ από τα Μνημόνια που μας είχε βγάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου μας είχαν βάλει η… ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ!

♣ Όπου παρεμπιπτόντως μας είχε βάλει και το ΠΑΣΟΚ! Απλώς στο ΠΑΣΟΚ νομίζουν ότι μας είχαν βάλει στο… «Ποσειδώνιο» πρώτο τραπέζι πίστα!

♣ Επιτέλους! Μας έβγα­λε η ΝΔ από τα Μνημόνια που μας είχε βγάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου μας είχαν βάλει η… ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ!

♣ Μια «νέα, συναρπαστική διαδρομή για τη χώρα» υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός. Ωχ! Μετά την πανδημία, την κρίση, την Τουρκία…

♣ …θα μας την πέσουν κι οι εξωγήινοι!

♣ Είπε ο Μητσοτάκης: «Προχωράμε χωρίς να ξεχνάμε». Απλώς έχουμε ξεχάσει πού πάμε!

♣ ΝΔ: «Οι Έλληνες θυμούνται με τρόμο την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ». Ναι, αλλά είχε και πολύ γέλιο.

Ορθώς ο Γ. Παπανδρέου κατηγορεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τα Μνημόνια. Ως γνωστόν, το ΔΝΤ το έφερε στην Ελλάδα ο… Στ. Καζαντζίδης.

♣ Για «ψέματα και θράσος» καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ο Τσίπρας. Και τι φοβάται ακριβώς; Μην τυχόν του πάρει την αποκλειστικότητα;

♣ Κατά την κυβέρνηση, τα πράγματα στη χώρα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σωστά. Είναι πολύ χειρότερα!

♣ Ο Ευ. Βενιζέλος βγήκε από την πολιτική από την πόρτα και θέλει να μπει από το… παράθυρο. (Φαρδύ να είναι κάπως, για να χωρέσει το εκτόπισμά του!)

♣ Να δεις που ο Μητσοτάκης θα πέσει ανυποψίαστος, καθώς αμέριμνος θα κάνει σχέδιο για την επόμενη τετραετία, πριν… πάει άκλαυτος!

♣ Στην επέτειο για την 3η Σεπτέμβρη στο ΠΑΣΟΚ θα έχουν happenings, stand up comedy κ.ά. Αν έχουν κλόουν και μαλλί της γριάς, να πάμε!

♣ Διαστημικό τηλεσκόπιο στις ΗΠΑ ανακάλυψε την αρχαιότερη γαλαξιακή κοινότητα. Τίποτα πρόγονοι του Πολάκη θα είναι. UFO.

♣ Βαρουφάκης κατά Μακρόν! Σαν να λέμε… Π. Κιάμος εναντίον Μικ Τζάγκερ. Χαμός στα κομμωτήρια.

♣ Τώρα, αυτό που στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι για τη χρεοκοπία της χώρας φταίνε οι προηγούμενοι, οι επόμενοι, τα UFO, οι Νεφελίμ…

♣ …αλλά όχι το… ΠΑΣΟΚ, το είχα δει και σε μια επιθεώρηση στο «Δελφινάριο».

Διώκεται στην Κρήτη 60χρονος που πυροβόλησε 43χρονο. Επειδή δεν τον… πέτυχε καλά;

♣ Καλπάζει ο κορονοϊός στη Νότια Κορέα, αλλά, όλως περιέργως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε την κυβέρνηση για εγκληματική α­δράνεια.

♣ Τι θα πει, δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση; Ας είχε και ας φρόντιζε να μην αυξηθούν κατακόρυφα τα κρούσματα στη… Σεούλ.

♣ Σιγά μη θέλει ο Βενιζέλος να ξαναγίνει βουλευτής και υπουργός! Από καγκελάριος και πάνω. Αυτοκράτορας στη χειρότερη περίπτωση.

♣ Αλλαγή κλίματος στην κοινωνία διαπιστώνει ο Π. Σκουρλέτης. Αλήθεια είναι. Από λιακάδα το γύρισε ξαφνικά σε καταιγίδα χθες στο Πόρτο Χέλι.

♣ Κακοήθειες της κυβέρνησης το ότι με όσα λένε έξω Κούλογλου και Αρβανίτης δυσφημούν τη χώρα διεθνώς. Λες και δεν είναι αρκετή η δυσφήμιση που είναι… ευρωβουλευτές.

♣ Τεχνικοί ανακάλυψαν εφαρμογή στο κινητό που διώχνει τα κουνούπια. Με τις… πρώην γίνεται τίποτα;

♣ Χαμός με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγούσε επικίνδυνα. Αναλογικά, με αυτά που ψηφίζει στη Βουλή περισσότερο κόσμο… παίρνει στον λαιμό του!

Βεβαιώνει ο υπουργός Υγείας ότι για την πανδημία δεν θα χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα. Για το αν θα πάρουμε τα βουνά δεν είναι σίγουρος!

♣ Το κόμμα Μπογδάνου θα έχει, λέει, αναφορές στους ακροδεξιούς Όρμπαν και Μελόνι. Με το καλό και στον Τσαουσέσκου, στον Χίτλερ, στον Τζένγκις Χαν.

♣ Όταν λένε κάθε τόσο ότι οριοθετήθηκε μια πυρκαγιά, τι ακριβώς εννοούν; Ότι πλέον η περιοχή καίγεται βάσει… τοπογραφικού;

♣ Είναι θετικό από μια άποψη ότι εν έτει 2022 έχουμε φεστιβάλ από νεολαίες κομμάτων. Δεν κινδυνεύει να εξαφανισθεί ο θεσμός του κουκλοθέατρου.

♣ Στην Κίνα ραντίζουν τα σύννεφα για να προκαλέσουν βροχή. Αν το έκαναν εδώ, κάποιοι θα έλεγαν πως μας… ψεκάζει ο Μπιλ Γκέιτς!

♣ Προσηλωμένος στους θεσμούς για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης. Όταν τις έκανε ήταν προσηλωμένος στο χόκεϊ επί χόρτου!

♣ Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να καπελώσει το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ να μη γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς να μην… πεθάνουμε από τα γέλια!

♣ Είπε ο Άδωνης για τις υποκλοπές ότι στην κυβέρνηση δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Στον… ΠΑΣ Γιάννινα ζορίζονται κάπως.

♣ Τεράστια προβλήματα δημιουργούν στην Αττική τα αγριογούρουνα. Και κάτι… γαϊδούρια στο κέ­ντρο της Αθήνας.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ