Μετωπική Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις – Ανδρουλάκης: «Δίνω ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή»

Μετωπική Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις – Ανδρουλάκης: «Δίνω ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή»

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους και με ευθείες προσωπικές επιθέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Η ανταλλαγή πυρών όσον αφορά την παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, έδωσε τη θέση της στη συνέχεια σε εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρωθυπουργό να προτρέπει τον κ.Τσίπρα και καταθέσει πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για “καθεστώς” και “καθεστωτικές αντιλήψεις” ενώ απαντώντας για την πρόταση δυσπιστίας περιορίστηκε να πει ότι “η δυσπιστία του λαού προς την κυβέρνηση είναι δεδομένη”.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο  επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στις αναφορές του Πρωθυπουργού επισημαίνοντας: «κ. Μητσοτάκη καλέσατε – όπως είπατε – τον κ. Ανδρουλάκη για να γνωριστείτε…Αφού βέβαια πρώτα τον παρακολουθούσατε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ανακοινωσή του κάλεσε τον πρωθυπουργό να “σταματήσει” να “περιφρονεί ευθέως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού”.

“Θέλατε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία και αποτύχατε”  αναφέρει.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ζητάτε εκλογές για να οδηγήσετε την χώρα σε αστάθεια – Θα αναμετρηθούμε στο τέλος της 4ετίας

Αλ. Τσίπρας: Δεν είστε τιμητής, είστε υπόλογος για θεσμικό παράπτωμα

Μιχάλης Κατρίνης: “Ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί πρόβλημα για την πολιτική σταθερότητα και την ομαλότητα.”

Ν. Ανδρουλάκης: «Αν ο κ. Μητσοτάκης έχει αγωνία για το πότε θα συναντηθούμε, του δίνω ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή»


Σχολιάστε εδώ