Το κακό με την επόμενη ημέρα είναι ότι είναι χειρότερη από την προηγούμενη… Αλλά ευτυχώς (;) καλύτερη από τη μεθεπόμενη

Το κακό με την επόμενη ημέρα είναι ότι είναι χειρότερη από την προηγούμενη… Αλλά ευτυχώς (;) καλύτερη από τη μεθεπόμενη

♣ Το καταλάβαμε: Όποιος διαφωνεί η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι είναι α­κροδεξιός και ρατσιστής. Όποιος πάλι συμφωνεί είναι… μπατζανάκης του Τσε Γκεβάρα (και έχει κρυφό δεσμό με τη Lady Gaga!)

♣ Δεν χρειάζεται να αγχώνεται ο Μητσοτάκης για το τι θα κάνει αν δεν πετύχει την αυτοδυναμία. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην τα καταφέρει.

♣ Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφημεί διεθνώς τη χώρα με αφορμή το Μεταναστευτικό είναι ψέμα και συκοφαντία. Το ότι δεν τη δυσφημεί είναι… σύντομο α­νέκδοτο!

♣ Είναι, λένε, πολύ πιθανό να μη μάθουμε ποτέ γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη. Μικρό το κακό, αν σκεφτείς…

♣ …ότι ακόμη δεν μάθαμε γιατί χώρισαν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

♣ Ρητή δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα σταθούμε στο πλευρό όσων έχουν μεγάλη ανάγκη». Μήπως, καλού – κακού, να σταθείτε… λίγο πιο πέρα;

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κατάρρευση της κυβέρνησης είναι θέμα ημερών. Τετάρτη να μην είναι. Έχουμε να πάμε στον κτηνίατρο το ροντβάιλερ.

♣ Θεσμική επανεκκίνηση (;)… υπόσχεται ο Τσίπρας, αν και εφόσον αναλάβει ξανά την εξουσία. Ήτοι: Θα τα κάνει μπάχαλο βάσει σχεδίου.

♣ Έτσι εξηγείται το γιατί την πρώτη φορά τα έκαναν μούσκεμα. Δεν είχαν συ­γκεκριμένο σχέδιο να τα… κάνουν θάλασσα!

♣ Χρεοκοπία της πολιτικής της ΕΕ η τραγωδία με τους μετανάστες στον Έ­βρο, λένε από το ΚΚΕ. Σε λίγο θα χρεώνουν στην Κομισιόν μέχρι και τα τροχαία ατυχήματα!

♣ Η ευκολία με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα δεν με εκπλήσσει. Δεν παύει να με σοκάρει ωστόσο.

♣ Έρευνα έδειξε ότι προλαμβάνουν την άνοια η γιόγκα, τα σπορ, ο εθελοντισμός, οι χειρωνακτικές εργασίες… Το σεξ όχι;

♣ Έμμεση αναφορά Τσίπρα στην εγκυμοσύνη της Ι. Τούνη: «Η χώρα βιώνει τις κρισιμότερες στιγμές μετά τη Μεταπολίτευση».

75χρονη χτύπησε σκύλο και έπεσαν οι πάντες να τη φάνε. Συγκριτικά, μεγαλύτερη επιείκεια είχαν δείξει για τον Κουφοντίνα.

♣ Γράφουν διάφοροι για τις… πολυτελείς διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο! Λες κι ο τύπος πήγε στο Πουκέ ή στην Ίμπιζα.

♣ Μετά τον καύσωνα θα έχουμε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχοπτώσεις. Οι μετεωρίτες πότε θα αρχίσουν να πέφτουν;

♣ Δεν καταλαβαίνω το δίλημμα: Όσοι απογοητεύονται από τον Μητσοτάκη δεν είναι ανάγκη να πάνε με τον Τσίπρα. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει κι ο… Πάνος Κιάμος!

♣ Αναλογικά, από τις προτάσεις Ραγκούση για το αύριο της χώρας πιο σοβαρές είναι οι απόψεις της Πάολα για το μέλλον της όπερας.

♣ Ξηρασία απειλεί τις Άλπεις. Σκέψου και να είχε πάει προς τα εκεί ο Μητσοτάκης! (Θα τους είχαν επιτεθεί και πορτοκαλί ρινόκεροι…)

♣ Άσχετο: Τα πολλά λεφτά δεν φέρνουν οπωσδήποτε την ευτυχία, τα λίγα σίγουρα.

Σαρώσαμε τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Αν μην τι άλλο, βγήκε και κάτι καλό που τραβούσαμε κουπί τόσα χρόνια.

♣ Έξω φρενών στο ΠΑΣΟΚ: «Πάνω από το 40% των εργαζομένων δεν μπορεί να πάει διακοπές». Ενώ όταν αναλάβει ο Ανδρουλάκης…

♣ …θα μοιράζει voucher για δεκαπενθήμερες δωρεάν διακοπές στο «Elou­nda Beach», να πηγαίνει ο λαός να ξεχνάει τις έγνοιες του!

♣ Ωρύεται ο Ακάρ ότι η Ελλάδα έχει επεκτατικές βλέψεις! Σκέψου δηλαδή και να είχε.

♣ Κάποιος… Οδ. Κωνσταντινόπουλος έχρισε… υποψήφιο πρωθυπουργό τον Ανδρουλάκη! Και τον Στ. Γονίδη; Art director στη Λυρική Σκηνή;

♣ Προς Κουμουνδούρου: Επειδή λέμε να λείψουμε το weekend, δεν φαντάζομαι να καταρρεύσει η κυβέρνηση και να χάσουμε το happening.

♣ Στην Ελλάδα πιο πιθανό είναι να πας φυλακή αν χτυπήσεις ζώο παρά αν σκοτώσεις άνθρωπο!

♣ Δηλαδή, είναι είδηση το ότι φέτος είχαμε ρεκόρ πνιγμών στις θάλασσες; Ένας λαός που εκ φύσεως πνίγεται σε μια κουταλιά νερό;

♣ Καύσωνας, υγρασία, ακρίβεια, αφρικανική σκό­νη… Δεν μπορεί, κάπως έτσι θα ξεκίνησε και ο… κατακλυσμός του Νώε!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ