The Rings of Power: Νέο teaser βίντεο της Amazon Studios όπου μας υπενθυμίζει ότι “κανείς δεν είναι ασφαλής”

The Rings of Power: Νέο teaser βίντεο της Amazon Studios όπου μας υπενθυμίζει ότι “κανείς δεν είναι ασφαλής”

Ντεμπούτο της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power στις 2 Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το λόγο η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο όπου μας υπενθυμίζει ότι κανείς δεν είναι ασφαλής.

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

The Rings of Power του Prime Video της Amazon φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της θρυλικής δεύτερης εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης.

Αυτό το επικό δράμα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του J.R.R. Το Χόμπιτ και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Τόλκιν, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανέβηκαν σε δόξα και καταστράφηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, ελπίδα κρεμόταν από τις καλύτερες κλωστές και η μεγαλύτερη ο κακός που έβγαινε ποτέ από το στυλό του Τόλκιν απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο γνωστών όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την πολυπόθητη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών του Lindon, στο συναρπαστικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor, μέχρι τα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν κληρονομιές που θα ζήσουν για πολύ καιρό μετά έχουν φύγει.

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του “Game of Thrones”, τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο “Game of Thrones” στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.


Σχολιάστε εδώ