Τεντόγλου και Στεφανίδη σημερα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο

Τεντόγλου και Στεφανίδη σημερα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο

Μεγάλες οι προσδοκίες για μετάλλιο απο τους 2 έλληνες πρωταθλητές, Τεντόγλου και Στεφανίδη, καθώς έουν προκριθεί στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Ο ανταγωνισμό όμως πολύ μεγάλος.

Οι αντίπαλοι του Τεντόγλου στον σημερινό (21:27) τελικό είναι ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ (8,06μ. στον προκριματικό), ο Ισπανός Εουσέμπιο Κάθερες (7,93μ.), ο Βρετανός Τζέικομπ Φίνχαμ-Ντιουκς (7,86μ.), ο Σέρβος Λάζαρ Άνιτς (7,86μ.), ο Γάλλος Ζιλ Ρομερί (7,83μ.), ο Τσέχος Ράντεκ Γιούσκα (7,80μ.), ο Κροάτης Μάρκο Τσέκο (7,74μ.), ο Νορβηγός Ίνγκαρ Κίπλεσουντ (7,74μ.), ο συμπατριώτης του Χένρικ Φλάτνες (7,79μ.), ο Βρετανός Ρέινολντ Μπανιγκό (7,75μ.) και ο Ισπανός Έκτορ Σάντος (7,75μ.).

Αντίπαλες  (21:οο) της Στεφανίδη θα είναι η Νορβηγίδα Λένε Ρέτζιους, η Φινλανδή Βίλμα Μούρτο, η Βρετανίδα Μόλι Κόντερι, η Σλοβένα Τίνα Σούτεϊ, η Δανή Καρολίν Χολμ, η Ελβετίδα Αντζέλικα Μόζερ, η Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι, η Βρετανή Σόφι Κουκ, η Γαλλίδα Μαρί Μπονέν, η συμπατριώτισσά της Μαργκότ Σεβριέ και η Φινλανδή Ελίνα Λάμπελα.

Να θυμίσουμε πως σήμερα είχαμε άλλη μια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό καθώς η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε τo χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μόναχο, καλύπτοντας την απόσταση σε δύο ώρες, 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην


Σχολιάστε εδώ