Ψήφος εμπιστοσύνης στο «Τζάνειο»

Ψήφος εμπιστοσύνης στο «Τζάνειο»

Πολλοί είναι εκείνοι που, για δικούς τους λόγους, προσπαθούν να απαξιώσουν τη δημόσια υγεία, προβάλλοντας τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, ενδεχόμενες αβλεψίες των γιατρών ή των νοσηλευτών και άλλα, ήσσονος σημασίας περιστατικά, που διο­γκώνονται για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Η πραγματικότητα όμως φαίνεται πως είναι διαφορετική. Γιατί μπορεί τα δημόσια νοσοκομεία να υστερούν σε επίπεδο διαμονής, στο ξενοδοχειακό κομμάτι δηλαδή, ενδεχομένως και σε μέσα, αλλά όσον αφορά τις ιατρικές υπηρεσίες είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Το ιατρικό δυναμικό τους είναι άριστο, όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό. Στα νοσοκομεία του Πειραιά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να γίνονται σημαντικές προσθήκες σε ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας, που τους δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ασθενείς και σε ορισμένες περιπτώσεις να κάνουν… θαύματα.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να αναφέρουμε τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στη μαιευτική και στην ουρολογική μονάδα του «Τζανείου» αλλά και σε όλες τις κλινικές, όπως και την εγκατάσταση του κορυφαίου στον κόσμο μηχανήματος «Da Vinci» στο «Μεταξά», που δίνει τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση πολύ δύσκολων χειρουργικών επεμβάσεων, χωρίς τομές, χωρίς νυστέρι, χωρίς αιμορραγίες και με απόλυτη ακρίβεια.

Ενδεικτικό της άριστης φήμης που έχουν τα νοσοκομεία του Πειραιά είναι το γεγονός ότι ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς παράγοντες της χώρας αλλά και της παγκόσμιας οικονομικής κοινότητας, όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, ελαφρό μεν αλλά ενοχλητικό, που αν εξελισσόταν θα μπορούσε να του κάνει ζημιά, προτίμησε να πάει στο «Τζάνειο». Από αυτό και μόνο το γεγονός μπορούμε να αντιληφθούμε όλοι πόσο ψηλά στην εκτίμηση κάποιων, που η γνώμη τους μετράει, είναι τα κρατικά νοσοκομεία και πόσο καλή φήμη έχουν σε ορισμένους κύκλους, που δεν τους φαντάζεται κανένας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Πειραιάς: Καθυστερήσεις στο «Καλιφόρνια»

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: H επικείμενη υποθαλάσσια ζεύξη φέρνουν… επενδύσεις – Αδειοδότηση για Mini mall


Σχολιάστε εδώ