Αποκλειστικό: Στην κυβέρνηση βαρέθηκαν να περιμένουν να τους ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν να… πέσουν από μόνοι τους!

Αποκλειστικό: Στην κυβέρνηση βαρέθηκαν να περιμένουν να τους ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν να… πέσουν από μόνοι τους!

♣ Και εκεί που το είχε στάνταρ «άσο» ο Μητσοτάκης, στο τέλος θα το χάσει το ματσάκι. Στην παράταση με… αυτογκόλ.

♣ Από τις κλοπές στις υποκλοπές… ένα τσιγάρο δρόμος!

♣ Για «πρακτικές μαφίας» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Τσίπρας. Και τι φοβάται δηλαδή; Μη μας ζητήσει πνευματικά δικαιώματα ο Μάρλον Μπράντο;

♣ Η χώρα βγαίνει οσονούπω από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και μπαίνει όπου να ‘ναι στο πρόγραμμα… ψυχιατρικής παρακολούθησης!

♣ Διαβάζω ότι ο πρωθυπουργός καταστρώνει τα πλάνα του για τη δεύτερη τετραετία. Για την επόμενη εβδομάδα δυσκολεύεται!

♣ Εντολή διακυβέρνησης θα ζητήσει, λέει, και ο Ν. Ανδρουλάκης. Γιατί όχι; Εδώ κάνει καριέρα στις πίστες ο Τριαντάφυλλος.

Με αυστηρές ποινές κινδυνεύουν όσοι διέρρευσαν απόρρητα στοιχεία από τις υποκλοπές. Όσοι τις έκαναν (τις υποκλοπές) κερδίζουν δωρεάν τριήμερο στη Μύκονο.

♣ Ας μην υποτιμούν, παρακαλώ, τον Μητσοτάκη. Οι κατεστραμμένοι είναι οι πιο επικίνδυνοι. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν!

♣ Γιατί λένε ότι ο Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη για ό,τι κακό συμβαίνει στη χώρα; Αφού ανέλαβε… πρωθυπουργός!

♣ Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί… πάρτης!

♣ Ο Μητσοτάκης έκανε το διάγγελμα για τις υποκλοπές ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Οργασμού. Δεν ήθελε να μας στείλει κάποιο μήνυμα, ε;

♣ Χ. Ακάρ: «Αν θέλει ο Αλλάχ, μπορεί να έρθουμε στο Καστελλόριζο». Κι αν, πάλι, θέλει ο Θεός, θα… φύγετε με την ουρά στα σκέλια!

♣ Στο μεταξύ, το ΚΚΕ συνεχίζει τον πόλεμο κατά του ιμπεριαλισμού. Αν έκανε κάτι και για τις τσούχτρες στις ελληνικές θάλασσες!

♣ Φευ! Στην Ελλάδα «φεύγουν» οι αστροφυσικοί και μένουν τα UFO!

Ας πει κάποιος στον Άδωνη ότι ο Δημητριάδης παραιτήθηκε λόγω των υποκλοπών, γιατί νομίζει ότι έφυγε για να πάει στο «Survivor»!

♣ Τη… λύση της συνεργασίας τους, τρεις μήνες μετά, με τον Μπογδάνο ανακοίνωσαν Τζήμερος και Κρανιδιώτης. Συγγνώμη, αλλά τόσο γρήγορα ούτε οι προπονητές της ΑΕΚ δεν φεύγουν!

♣ Με σκληρά αντίποινα απειλεί ο Καμμένος τον Ακάρ, αν κάνει απόβαση στα νησιά μας. Θα τους επιτεθεί με τις… κρέμες αδυνατίσματος!

♣ Πάλι καλά που ο Τσίπρας είδε τον «Νονό» και κατήγγειλε την κυβέρνηση για «πρακτικές μαφίας». Αν είχε δει το «Viva Las Vegas»…

♣ …θα κατηγορούσε τον Μητσοτάκη για τον θάνατο του Elvis!

♣ Δικαιωμένος από τις εξελίξεις δηλώνει ο Βαρουφάκης. Δεν γνωρίζει για ποιο πράγμα ακριβώς, αλλά είναι… βέβαιος ότι έχει δίκιο!

♣ Με μαζικές διώξεις, συλλήψεις κ.λπ. απειλεί ο Πολάκης τα τρολ του διαδικτύου. Ωχ! Πάλι μπέρδεψε τα χάπια για το σάκχαρο με αυτά για τη λιποαναρρόφηση.

♣ Την ανησυχία τους για την κλιμάκωση της έντασης διεθνώς εκφράζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για τη διαμάχη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ δεν λένε τίποτα;

♣ Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιωργάκης. Έχει σοβαρές προτάσεις να βγει στο τραγούδι!

Κακό δεν είναι που στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν. Κακό θα είναι αν το… πιστεύουν κιόλας. Σκέψου δηλαδή να είναι σίγουροι!

♣ Άσχετο: Αν ήξερε ο μυθικός Οδυσσέας τι θα τραβούσε στην επιστροφή για την Ιθάκη, θα έμενε μόνιμα στην Τροία!

♣ Ο δε Καβάφης θα έγραφε –ξέρω γω– το «Σαν βγεις στον πηγαιμό για το Γαλάτσι»!

♣ Δεν θέλει πρόωρες εκλογές ο Μητσοτάκης. Γιατί, μήπως θέλει καθόλου εκλογές;

♣ Ακατάδεκτοι Τουρκαλάδες! Πετούν κάθε μέρα πάνω από τα νησιά μας και ούτε που σκέφτηκαν να κατέβουν να πιουν έναν espresso.

♣ Δεν έχω καταλάβει: Ο χαμός γίνεται γιατί η ΕΥΠ παρακολουθούσε τηλέφωνα ή επειδή παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του Ανδρουλάκη (και έριχνε το επίπεδο του επαγγέλματος!);

♣ Μπλακ χιούμορ! Η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου είναι μια άθλια και αποτρόπαια πρά­ξη.

♣ (Χειρότερη και από το ότι ο Ρακιντζής είχε πάει στη Eurovision!)

♣ Το ότι ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων είναι κα­κό. Το ότι το διαπιστώνει και ο Βελόπουλος είναι ακόμη χειρότερο!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ