LIVE: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ3)

LIVE: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ3)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων «ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ»,  (Livestreaming) ΕΡΤ3

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την ΕΡΤ 3


Γόντικας: «Τεράστια ψυχολογική ώθηση ο κόσμος – προνόμιο να είσαι συμπαίκτης του Γιάννη»



Για το να είναι κάποιος συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Και η νοοτροπία του μόνο είναι τρομερή. Έρχεται πρώτος, φεύγει τελευταίος, δουλεύει πάρα πολύ και προσπαθεί να κάνει και τους ανθρώπους γύρω του να δουλεύουν σαν αυτόν. Αυτό είναι τρομερό για έναν αθλητή της κλάσης του Γιάννη. Το να είσαι συμπαίκτης του είναι προνόμιο και νομίζω ότι είναι κάτι που όλοι θα το ήθελαν, είναι κάτι εξαιρετικό».

Για τη διαφορά της Εθνικής στα «παράθυρα» με τώρα: «Πρωτίστως έχουμε έναν απ’ τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, για να μην πω στον κόσμο. Και το υπόλοιπο προπονητικό staff είναι εξαιρετικό, αλλά τις εμπειρίες και το κύρος του κόουτς Ιτούδη δεν το ‘χουν όλοι. Επίσης, άλλη μια διαφορά είναι ότι στα «παράθυρα» δεν είμαστε πλήρεις. Υπάρχουν παίκτες όπως εγώ και άλλα παιδιά που ερχόμαστε και βοηθάμε ώστε να πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να βρίσκεται η ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις. Κατά τη γνώμη μου, είναι εξίσου σημαντικό κι αυτό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αν έχουμε τη διάθεση και την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το πράγμα και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν το αυριανό (11/08) φιλικό είναι σημαντικότερο ή τα φιλικά του «Ακρόπολις»: «Όλα τα φιλικά και όλα τα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το Ευρωμπάσκετ είναι εξίσου σημαντικά. Η ομάδα προετοιμάζεται για το μεγάλο στόχο αυτήν τη στιγμή. Προφανώς και τα παιχνίδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σημαντικά, αλλά ο στόχος της ομάδας είναι να πετύχει κάτι στο Ευρωμπάσκετ. Πόσο μάλλον κιόλας τη στιγμή που έχουμε ένα ρεκόρ με νίκες στα προκριματικά και μάλλον είμαστε στο δρόμο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο. Όλα τα παιχνίδια της προετοιμασίας είναι εξίσου σημαντικά και πρέπει να συμπεριφερόμαστε αναλόγως. Όλα θα βοηθήσουν για να ‘ναι η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται».

[Με πληροφορίες απο την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασίλης Καραπιάλης στο “Π”: Όλοι την ευθύνη, ο προπονητής το μάρμαρο

Γιώργος Πομάσκι στο “Π”: Θα έρθουν ακόμη ωραιότερες ημέρες για τον Μίλτο


Σχολιάστε εδώ