Αυτή την 11άδα «έδειξε» ο Κορμπεράν αλλά όλα είναι ανοιχτά…

Αυτή την 11άδα «έδειξε» ο Κορμπεράν αλλά όλα είναι ανοιχτά…

Ο Κάρλος Κορμπεράν, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των πρωταθλητών, δεν μπορεί να υπολογίζει  στον Σίμε Βρσάλικο και με την απουσία και του Κώστα Μανωλά μάλλον θα παρατάξει την ομάδα του με 4άδα στην άμυνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, ο Γκονζάλο Αβιλα αυτή τη φορά μάλλον θα είναι βασικός

Συγκεκριμένα όλα δείχνουν πως ο Κορμπεράν θα παρατάεξει την άμυνα με τον Αβιλα στο δεξιό άκρο, τους Σισέ, Σωκράτη στις θέσεις των στόπερ και τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά ενώ το σχήμα θα μετατρέπεται συχνά και σε 3-4-3, με την οπισθοχώρηση του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος επίσης εμφανίζεται ως «σίγουρος» για το αρχικό σχήμα.

Στη μεσαία γραμμή ως εκτίμηση εκείνο που προκύπτει από τις προπονήσεις στο Ρέντη είναι ότι ο Μαντί Καμαρά έχει προβάδισμα για τη μία εκ των δύο θέσεων που απομένουν, με τον Πιερ Κούντε να είναι ο ισχυρότερος υποψήφιος για την 3η. Αλλά με τους Μπουχαλάκη και Αγκιμπού να έχουν επίσης κάποιες ελπίδες. Λίγες…

Στα άκρα της επίθεσης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σε όλες τις δοκιμές του 3ημέρου προπονήσεων, ο Κορμπεράν δοκίμασε τους Μασούρα και Ζινκερνάγκελ και τους δυο τους είχε και στην τακτική της τελευταίας προπόνησης. Κάτι που δείχνει ότι το δίδυμο δεν θα «σπάσει».

Περιμένουμε να δούμε τι θα σκεφτεί για τον Ελ Αραμπί.


Σχολιάστε εδώ