Ο Πρότυπος Όμιλος Πολιτισμού Πηγή στο πλευρό του βιβλιοφάγου πολίτη! Το Book Pass σου δίνει καλοκαιρινή ώθηση!

Ο Πρότυπος Όμιλος Πολιτισμού Πηγή στο πλευρό του βιβλιοφάγου πολίτη! Το Book Pass σου δίνει καλοκαιρινή ώθηση!

Με την ενεργειακή κρίση και τις διαρκείς ανατιμήσεις να έχουν έναν δυσμενέστατο αντίκτυπο στην καταναλωτική δύναμη του μέσου πολίτη, έχοντας ως αποτέλεσμα την προτεραιοποίηση των βασικών αναγκών έναντι των πνευματικών αγαθών, ο Πρότυπος Όμιλος Πολιτισμού Πηγή καινοτομεί με το Book Pass!
Με το Book Pass, ο αναγνώστης εξασφαλίζει μια έκπτωση της τάξης του 30% σε όλους τους τίτλους των εκδόσεων υπό την ομπρέλα του Πρότυπου Ομίλου Πολιτισμού Πηγή, σε αγορές μέσω του ιστοτόπου www.iwrite.gr, με τη χρήση του κωδικού bookpass.
Από την έκπτωση εξαιρούνται οι τίτλοι που υπάγονται στην Ενιαία Τιμή του Βιβλίου, με την προσφορά να διαρκεί έως τις 9 Αυγούστου.
Το Book Pass συνιστά μια κίνηση που στόχο έχει να διευκολύνει τον αναγνώστη να αποκτήσει πρόσβαση σε εκλεκτούς ελληνικούς τίτλους βιβλίων, σύμφωνα με το πνεύμα που διέπει τον Πρότυπο Όμιλο Πολιτισμού Πηγή.
Το μεγάλο ατού του Book Pass, σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες κινήσεις διευκόλυνσης, είναι ότι ο αρνητικός αντίκτυπος του στον κρατικό προϋπολογισμό, και επομένως στην τσέπη του πολίτη, έστω και έμμεσα, είναι… απολύτως μηδενικός!
Κρίνουμε ότι η συμβολή σας στη διάδοση της παρούσας είδησης, με γνώμονα το συμφέρον του μέσου πολίτη, θα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και επιθυμητέα, τόσο για εμάς όσο και για εσάς.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνδρομή σας!

Κάντε κλικ εδώ για το Book pass


Σχολιάστε εδώ