Πανδημία, πυρκαγιές, ακρίβεια, υποκλοπές… Οι εξωγήινοι πότε ακριβώς μάς έρχονται;

Πανδημία, πυρκαγιές, ακρίβεια, υποκλοπές… Οι εξωγήινοι πότε ακριβώς μάς έρχονται;

♣ Καβγάς κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές. Το θέμα; Ποιος από τους δύο ξέρει να καίει καλύτερα τα δάση;

♣ Δικαίως λέει ο πρωθυπουργός ότι οι ζημιές ήταν περιορισμένες. Από την πυρκαγιά στην Πεντέλη δεν κάηκε ούτε ένα σπίτι στη… γειτονική Τσεχία!

♣ Και μπορεί να κάηκαν Ρέθυμνο, Λέσβος, Άμφισσα, Έβρος και Ηλεία, όμως χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής…

♣ …η φωτιά δεν επεκτάθηκε στην παρακείμενη Λιθουανία! Βοήθησε λίγο και ο Πατούλης!

♣ Πάει ο Κυριάκος στα καμένα κι έχεις την εντύπωση ότι βγήκε να ψωνίσει γραβάτες! Ευθυτενής και… ανυποψίαστος! Αειθαλής και ανεπηρέαστος.

♣ Εξ ου και η… οργή Τσίπρα: «Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης να θριαμβολογεί πάνω σε καμένη γη»! Ναι. Να σταματήσει και…

♣ …να πάρει το κότερο κάποιας πλούσιας φίλης του, να φύγει κρουαζιέρα!

Να δείτε που θα έχει καεί η μισή Ελλάδα και από την κυβέρνηση θα πανηγυρίζουν ότι δεν κάηκε και η… υπόλοιπη!

♣ Αδίκως αγχώνεται ο Στυλιανίδης για τις αντιπυρικές ζώνες στα δάση. Δόξα τω Θεώ, τις φτιάχνει από μόνη της η φωτιά!

♣ Αν καταλαβαίνω καλά, το ΠΑΣΟΚ θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μη φαίνεται ότι έγινε ΣΥΡΙΖΑ και καταλάβουν όλοι ότι έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ.

♣ Όπου να ‘ναι, θα βγει alert για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς στο άλσος Παγκρατίου!

♣ «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με μεγαλύτερο ζήλο», διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός. Ως υπόσχεση το είπε ή ως… απειλή;

♣ Απορία: Το ότι στις δημοσκοπήσεις χάνει η ΝΔ αλλά δεν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της ΝΔ ή κατά του ΣΥΡΙΖΑ;

♣ Δραγασάκης: «Οι πολλαπλές κρίσεις περικλείουν δυνατότητες για την Αριστερά». Πώς λέμε… στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται! Στην αναβροχιά καλός είναι και ο τυφώνας.

Ειλικρινά, υπάρχουν σοβαρές υπηρεσίες που αγωνιούν τι θα πει στα τηλέφωνα ο Ανδρουλάκης; Περνάει κρίση τελικά το… modeling.

♣ «Είναι παροιμιώδης ο σεβασμός που δείχνει η κυβέρνηση στην κοινωνία», λέει ο Γεραπετρίτης. Μπορεί να την εμπαίζει γενικώς, αλλά δεν γελάει, δα, και πίσω από την πλάτη της.

♣ Ανησυχεί κι ο Παπαδημούλης με τις υποκλοπές. Και τι φοβάται ακριβώς; Μην τυχόν του κλέψουν τη συνταγή για τις βάφλες;

♣ Σοβαρά τώρα: Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων συνιστούν απειλή για τη δημοκρατία, ενίοτε όμως και για την… κωμωδία!

♣ Σύμφωνα με έρευνα, οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν ξέρουν να αλλάζουν λάστιχο στο αυτοκίνητο. Έχουν όμως άποψη για τον πόλεμο στην Ουκρανία!

♣ Τους πήρε τέσσερα χρόνια για να φτιάξουν σχέδιο πόλης για το Μάτι. Αναλογικά, τα έργα θα τελειώσουν όταν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

♣ «Είμαστε έτοιμοι για εκλογές και δεν έχουμε ταβάνι», δήλωσε ο Κ. Σκανδαλίδης… σε απευθείας σύνδεση με το «Δελφινάριο»!

Νέα μόδα στη Μύκονο: Οι γυναίκες κυκλοφορούν δημόσια χωρίς εσώρουχα. Λάθος εποχή διαλέξαμε να πάμε διακοπές στην Ίμπιζα!

♣ Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι το 20% συμπαθεί τον Βαρουφάκη. Ως λαός ανέκαθεν είχαμε μια έφεση στο… κουκλοθέατρο.

♣ Μετά τη μήνυση για τους θανάτους από την πανδημία, ο Κουρουμπλής καταθέτει αγωγή για τις συνέπειες από την… Άλωση της Πόλης!

♣ Θα ακολουθήσει εξώδικο (στον Ξέρξη) για τις επιπτώσεις της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας!

♣ Εντοπίσθηκε, λέει, φυτεία με κάνναβη στο Ρέθυμνο. Και πού είναι το πρόβλημα; Δεν τις είχε δηλώσει, για να… παίρνει αγροτική επιδότηση;

♣ Μετά τη δήλωση Σόιμπλε ότι δεν ήθελε να βλάψει την Ελλάδα, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Ότι ο Ηρώδης κατά βάθος αγαπούσε τα νεογέννητα!

♣ Είδηση δεν είναι ότι το 80% αντιπαθεί τον Βελόπουλο, αλλά ότι ένα 10% τον συμπαθεί. Και ακόμη δεν έχουν συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύονται.

♣ Προειδοποιεί ο μάγος Γιούρι Γκέλερ ότι μελλοντικά θα έχουμε εισβολή εξωγήινων στη Γη. Εδώ πάντως ήρθαν ήδη το 2015 και έκτοτε… δεν λένε να φύγουν.= Άκου φυτεία με κάνναβη στο Ρέθυμνο! Σαν να λέμε κρόκος στην Κοζάνη, πατάτες στο Νευροκόπι, τρανσέξουαλ στη Μύκονο.

♣ Όσο να πεις, μια ψιλοζέστη την έχει αυτές τις μέρες. Στη… Νορβηγία!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ