2oς Αγώνας δρόμου ELLE RUN για την ΕΛΠΙΔΑ

2oς Αγώνας δρόμου ELLE RUN για την ΕΛΠΙΔΑ

Αγαπητoί φίλοι,

το ELLE διοργανώνει τον 2ο αγώνα δρόμου ELLE RUN στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ με στόχο την προώθηση των υγιών προτύπων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Τρέχουμε όλοι για τις γυναίκες, για ένα καλύτερο μέλλον, για μια κοινωνία χωρίς βία, χωρίς διακρίσεις. Τρέχουμε για να πάμε εκεί που δεν έχουμε φτάσει ακόμα. Τρέχουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό.

Όλα όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία δύο χρόνια μας επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά πώς μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να καταφέρουμε τα πάντα. Σας προσκαλούμε λοιπόν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 9.00 στο ΟΑΚΑ να τρέξουμε όλοι μαζί για να μεταδώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης, ένα μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ. Φέτος αγωνιζόμαστε και πάλι για έναν σημαντικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων από τον αγώνα θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Ας γίνουμε όλοι μας αρωγοί στο σπουδαίο έργο του.

Ο αγώνας θα έχει δύο διαδρομές: 5Κ και για πρώτη φορά Baby track 500μ. όπου θα μπορούν να τρέξουν μαμάδες και μπαμπάδες με παιδιά ως 5 ετών.

Μπείτε στο elle.gr και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας,

Η ομάδα του ELLE



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ