Ντομαγκόι Βίντα το νέο μεγάλο απόκτημα της ΑΕΚ; – Ποιόν θέλει δίπλα του ο Αλμέιδα

Ντομαγκόι Βίντα το νέο μεγάλο απόκτημα της ΑΕΚ; – Ποιόν θέλει δίπλα του ο Αλμέιδα

• Δείτε βίντεο απο την προπόνηση της ΑΕΚ σε συνθήκες ματς!

• Τελευταίο φιλικό για την ΑΕΚ σήμερα στις 17:00

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χθες ο Ντομαγκόι Βίντα! Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός απάντησε θετικά στους ιθύνοντες της ΠΑΕ τα ξημερώματα και το μεσημέρι είχε στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο, ενώ αύριο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για τις ανακοινώσεις.

Μάλιστα, το aek365.gr αναφέρει οτι όπως προκύπτει από κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Βίντα αναμένεται στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες και πιθανότατα την Πέμπτη (28/7), ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά/εργομετρικά τεστ, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Για την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ μετά το «μπαμ» με τον Ντομαγκόι Βίντα (που θ’ αφορά τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Σταύρο Χονδροθύμιο, υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συζήτηση που έγινε με τον Ματίας Αλμέιδα, εκείνος παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση ότι προτεραιότητα δεν είναι ν’ αποκτηθεί κάποιος άμεσα, αλλά να έρθει ένας στόπερ με τα χαρακτηριστικά που θέλει.

Εξήγησε λοιπόν ότι ο Αργεντινός επιμένει σε συγκεκριμένα στοιχεία, όπως η ταχύτητα, η αθλητικότητα, η ικανότητα στις προσωπικές μονομαχίες και η δυνατότητα να παίξει σε τριάδα ή ως δεξί μπακ.

Όσο για το γήπεδο, ξεκαθάρισε ότι τα εγκαίνια (που θα γίνουν για συμβολικούς λόγους) δεν έχουν καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι και επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι να παίξει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ακόμα και από τη 2η αγωνιστική.

Όπως συνηθίζει ο Ματίας Αλμέιδα παραμονή φιλικών αγώνων στην Ολλανδία, έτσι και σήμερα (26/7) στη πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Alkmaarsche Boys, αφιέρωσε πολύ χρόνο σε «διπλό» τακτικής.

Η ένταση στην… προπονητική αναμέτρηση ήταν μεγάλη, είδαμε πολλές καλές φάσεις και φυσικά γκολ. Όλα παρέπεμπαν σε κανονικές συνθήκες αγώνα.
Πριν από αυτό δόθηκε κυρίως έμφαση σε ασκήσεις με κινήσεις «overlap» κι από τις δύο πλευρές, σέντρες και τελειώματα.
Η κάμερα του ΑΕΚ TV με τον Πάρη Βαβουρανάκη ήταν εκεί και κατέγραψε ενδιαφέρουσες στιγμές από τη πρωινή προπόνηση στο Άλκμααρ.

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους, μετά από τις δύο νίκες με Γκενκ (0-2) – Φόλενταμ (2-1), δίνει σήμερα το απόγευμα (17:00 ώρα Ελλάδος, Cosmote Sport 2 HD / aek365) η ΑΕΚ. Η οποία, θα αντιμετωπίσει στο αθλητικό κέντρο της Alkmaarsche Boys, εκεί όπου κάνει δηλαδή και τις προπονήσεις της, την Ουτρέχρη των Βασίλη Μπάρκα – Τάσου Δουβίκα.


Σχολιάστε εδώ