Ευτυχώς που η κυβέρνηση ήταν πλήρως (!) προετοιμασμένη για τις πυρκαγιές και… κάηκαν μόνο (;) Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησος

Ευτυχώς που η κυβέρνηση ήταν πλήρως (!) προετοιμασμένη για τις πυρκαγιές και… κάηκαν μόνο (;) Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησος

♣ Δηλαδή, αν δεν ήταν καλά… προετοιμασμένοι, θα καίγονταν Ήπειρος, Ιόνιο, Μάλτα, Σιέρα Λεόνε, Γιβραλτάρ, Νησιά Σαμόα.

♣ Ευφυής η ιδέα της Πολιτικής Προστασίας να ανακοινώνει καθημερινά ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο από φωτιές. Να ξέρουν και οι εμπρηστές…

♣ …πού είναι καλύτερα να ανάψουν, να μην αγχώνονται άδικα!

♣ Για… έλλειψη ενσυναίσθησης κατηγόρησε τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας, ε­πειδή πήγε στα καμένα και γελούσε. Το σωστό θα ήταν να πάρει κάνα κότερο και να φύγει κρουαζιέρα.

♣ Περίεργο είναι που δεν έχει βγει ακόμη κανένας έλληνας συνταγματολόγος-μηχανικός-επιδημιολόγος-οδοντοτεχνίτης να μας εξηγήσει πώς και γιατί έπεσε το «Αντόνοφ».

♣ Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πρόωρες εκλογές. Τρίτη – Πέμπτη ρίχνουν την κυβέρνηση…

♣ …και τα weekends πάνε τον σοσιαλισμό για ψάρεμα!

Επιστρέφει η Ρούλα στην τηλεόραση, να γυρίσει στην κυβέρνηση θέλει ο Αβραμόπουλος. Το σκέφτεται σοβαρά για τις πίστες ο… Στρ. Διονυσίου.

♣ Κακοήθειες δεξιών το ότι ο Τσίπρας βλέπει συχνά θέατρο για να κλέβει τεχνικές από τους πρωταγωνιστές. Ενώ είναι γνωστό τοις πάσι…

♣ …ότι πρόκειται για έμφυτο ταλέντο, που δεν επιδέχεται βελτίωση!

♣ Ο Κυριάκος είναι τόσο βέβαιος ότι θα νικήσει, ώστε, αν χάσει, δεν θα πάρει χαμπάρι γιατί έχασε.

♣ Ο Κουτσούμπας καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δηλαδή; Μετά την Πεντέλη…

♣ …να καούν ο Όλυμπος, η Πίνδος, οι Άλπεις και τα Ιμαλάια;

♣ Για ολιγωρία καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόσες φωτιές σου λέει και δεν κατάφεραν να κάψουν ούτε έναν. Ενώ εμείς 105 σε μία μόνο!

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 50% πιστεύει ότι ο Χρ. Στυλιανίδης θα φύγει νύχτα από την κυβέρνηση. Και το άλλο 50% ότι θα φύγει αλειμμένος με… πίσσα και πούπουλα!

♣ Ναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά την υπόθεση Λιγνάδη είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν προσπαθεί είναι… σύντομο ανέκδοτο!

Για τον βιασμό δύο ανηλίκων καταδικάστηκε ο Λιγνάδης, αλλά… πανηγυρίζει. Δηλαδή, αν ήταν για τέσσερις, τι θα έκανε; Beach party;

♣ Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την έξαρση του κορονοϊού τον χειμώνα δηλώνουν στην κυβέρνηση. Οπότε, κράνος, φακό και σφυρίχτρα…

♣ …για να… είμαστε σίγουροι ότι θα μας βρουν!

♣ Και όπως έλεγαν οι… παλιοί αγωνιστές, οι πυρκαγιές θα σταματήσουν όταν ο τελευταίος εμπρηστής θα πνιγεί με τα έντερα του τελευταίου οικοπεδοφάγου.

♣ Διαβάζω ότι όταν αποχωρήσει ο Τσίπρας, θα τον διαδεχθούν Αχτσιόγλου ή Δούρου! Τελικά, ναι, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για κομμωτήρια και ψαροταβέρνες.

♣ Φερόμενο ως… δικηγόρο αποκαλεί τον Κούγια το ΜέΡΑ25. Το… φερόμενο ως πολιτικό κόμμα.

♣ Ενώ ο Κούγιας αποκάλεσε τον Βαρουφάκη κλαρινογαμπρό, προικοθήρα και κακόγουστο. Όχι γκέι, αγράμματο και ΑΕΚτζή δεν τον είπε.

♣ Η οργάνωση «Χίλιοι ήλιοι της νύχτας» ανέλαβε τη βομβιστική επίθεση στον Real. Ουφ! Ευτυχώς, διότι προς στιγμήν…

♣ …υπήρχε η εντύπωση ότι τα γκαζάκια τα είχαν βάλει η «Χιονάτη και οι 7 ινφλουένσερς» ή ακόμη χειρότερα τα «40 τοπ μόντελ από τη Λιβαδειά»!

Δεν ξεχνώ, αλλά μου διαφεύγει τι πρέπει να θυμάμαι να μην ξεχάσω!

♣ Ο 72χρονος Σαμαράς κατεβαίνει ξανά υποψήφιος και ο Αβραμόπουλος παζαρεύει να μπει στην κυβέρνηση. Θερίζει η… α­νανέωση στη Νέα Δημοκρατία.

♣ Τον Γ. Ράλλη γιατί τον έχουν στο περιθώριο; Τον Μ. Έβερτ; Τον Παναγή Παπαληγούρα;

♣ «Τουρισμός για όλους» λένε και δίνουν 150 ευρώ! Όσο μια ξαπλώστρα και δύο mojito στο «Super Paradise» στη Μύκονο.

♣ Σιγά μη δεν έχει ακλόνητη άποψη για τη δίκη Λιγνάδη ο κυρ Μπάμπης από τα Κάτω Πετράλωνα. Εδώ έχει για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

♣ Για τα απόρρητα σχέδια του Πούτιν, την καταπολέμηση του Έμπολα, τον «Πόλεμο των Άστρων» και το πώς… πέθανε ο Έλβις!

♣ Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των κατοίκων του Ρεθύμνου. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, πήγαν και εκπρόσωποι των κομμάτων. Ενός κακού, που λένε…

♣ Επιστήμονες αποκωδικοποίησαν το DNA του ανθρώπου της Σπηλιάς του Κόκκινου Ελαφιού. Με τον Πολάκη το παλεύουν ακόμη.

♣ Συνταγματολόγοι, μηχανικοί, επιδημιολόγοι, ψυχίατροι… εσχάτως και νομικοί – δικαστές οι Έλληνες. Γέμισε η χώρα με… άσχετους παντογνώστες!

♣ Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη… αν φτάσεις, γράψε μου! (Εκεί που έχουν πάει τα εισιτήρια των πλοίων.)

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ