Κάρλος Ζέκα στο “Π”: Ένας σοβαρός τραυματισμός σε κάνει πιο δυνατό

Κάρλος Ζέκα στο “Π”: Ένας σοβαρός τραυματισμός σε κάνει πιο δυνατό

Του
ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ
Διεθνούς Ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη


Εννέα μήνες μακριά από τη δράση και από αυτό που αγαπάς, δεν είναι και λίγο. Και δεν κύλησαν καθόλου εύκολα. Έπρεπε να βρω τη δύναμη να παλέψω με τις δυσκολίες, κάνοντας ό,τι χρειαστεί για να ξαναγίνω καλά. Ένας τραυματισμός στο γόνατο δεν περνάει γρήγορα και απαιτείται χρόνος και, κυρίως, δουλειά και ψυχή για να φτιάξουν τα πράγματα. Δουλειά προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και ψυχή για να αφήσεις τα άσχημα στο παρελθόν, βαδίζοντας μπροστά.

Θέλω να πιστεύω ότι οι κακές ημέρες τελείωσαν. Και πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Ήδη πάτησα γήπεδο, έπαιξα για λίγο σ’ ένα φιλικό με την ομάδα μου και εκτιμώ ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαι απολύτως έτοιμος να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι. Μόνο κάποιος που έχει περάσει κάτι παρόμοιο μπορεί να καταλάβει πόσο πεινασμένος και αποφασισμένος είμαι για την επιστροφή μου.

Φυσικά και η Εθνική ήταν και παραμένει σταθερά στο μυαλό μου. Και θέλω με την ευκαιρία να εκφράσω τη μεγάλη χαρά και τον ενθουσιασμό μου για τα πρόσφατα νικηφόρα αποτελέσματά της. Πάντα πίστευα ότι η ομάδα μας θα έχει μέλλον και η κατάσταση με δικαιώνει. Προχωρεί σε σωστό δρόμο και τα ακόμη καλύτερα έρχονται. Με τον κ. Πογιέτ έχουμε μιλήσει, με ρώτησε πότε γυρίζω και ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να με υπολογίζει στα πλάνα του.

Ένας σοβαρός τραυματισμός, όπως αυτός που βίωσα, σε κάνει πιο δυνατό. Ειδικά όταν δίπλα σου έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν, η καθημερινότητα γίνεται λιγότερο αφόρητη και βασανιστική. Στόχος σου είναι μόνο το πώς θα επιστρέψεις υγιής και όσο πιο πολύ το πιστεύεις και δουλεύεις γι’ αυτό, τόσο πιο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Πλέον είμαι στην τελική ευθεία και το πόσο πολύ θέλω να αγωνιστώ και πάλι, δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Μα, από εδώ και πέρα οι πράξεις μόνο θα έχουν νόημα και αξία.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ