Καλή Κυριακή να έχετε, να έχουμε όλοι… Ζητούνται ηγέτες… Με… προϋπηρεσία!

Καλή Κυριακή να έχετε, να έχουμε όλοι… Ζητούνται ηγέτες… Με… προϋπηρεσία!

“Δήγμα γραφής”
Του Μάκη Κουρή


Η ζέστη ανεβαίνει, το θερμόμετρο δεν σταματάει… Μπαίνουμε στον Αύγουστο, χαρείτε τη θάλασσα, η χώρα μας είναι ευλογημένη, ό,τι επιθυμεί ο καθένας το βρίσκει, εύχεται να μην τελειώσει το καλοκαιράκι. Η φύση, με πρωταγωνιστή τον ήλιο, έχει προικίσει τη γη μας. Απόδειξη, το όνειρο, σε Ανατολή και Δύση, να γευθεί, να ζήσει έστω και για λίγες μέρες τη γη των δώδεκα Θεών του Ολύμπου…

♦ Ζητούνται ηγέτες… Με… προϋπηρεσία! Όπου κι αν ψάξεις δεν θα βρεις… Ηγέτες μεγάλοι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης δεν υπάρχουν… Ποιοι είναι σήμερα… Στη θέση του Κένεντι, του Ομπάμα. Έκαναν πρόεδρο τον Τραμπ και σήμερα τον 79χρονο Μπάι­ντεν. Ακόμη και τον Ντράγκι επιστράτευσαν. Ακόμη και ο σημερινός γάλλος Πρόεδρος, ο Εμανουέλ Μακρόν, απέναντι στον Μιτεράν, τον Ντε Γκολ, τη Μάργκαρετ Θάτσερ, τη Μέρκελ, το έλλειμμα είναι τεράστιο. Η «καρέκλα» έχει γίνει το… ίνδαλμα!

♦ Κι όμως η γη, η χώρα μας, δεν πρέπει να έχει παράπονο… Χρυσωρυχείο είναι η ΛΑΡΚΟ. Οι εκμεταλλευτές επί δεκάδες χρόνια, με τον Μποδοσάκη, έβγαλαν λεφτά με το τσουβάλι. Κανένας από τους μεγάλους λεφτάδες δεν έδωσε ποτέ λογαριασμό. Έφαγαν το… καταπέτασμα εις υγείαν του μεγάλου κορόιδου, του ελληνικού λαού.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ