O Δωριέας Νίκος Κρικέλας, Γενικός Διευθυντής της ΟΝΝΕΔ

O Δωριέας Νίκος Κρικέλας, Γενικός Διευθυντής της ΟΝΝΕΔ

Ένας Δωριέας , ο Νίκος Κρικέλας, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη οργάνωση νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, την ΟΝΝΕΔ. 

Ο Νίκος Κρικέλας γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής το 1994. Μεγάλωσε στο Λευκαδίτι του Νομού Φωκίδος.

Σπούδασε στο Τμήμα Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Κοζάνη και αποφοίτησε το 2018.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Κοζάνης.

Ως φοιτητής εντάχθηκε στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Κοζάνης, στην οποία διετέλεσε υπεύθυνος πόλεως το 2016-2017. Ενώ τα έτη 2019 – 2022 ήταν Αναπληρωτής Διευθυντής του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Πλέον αναλαμβάνει το τιμόνι της νεολαίας της ΝΔ απο την θέση του Γενικού Διευθυντή σύμφωνα με το άρθρο 23 του Κανονισμού Λειτουργίας, και την σύσταση των Γραμματειών της ΟΝΝΕΔ.

Να σημειώσουμε πως πρόεδρος τηΟΝΝΕΔ είναι ο Ορφέας Γεωργίου ενώ αντιπρόεδροι της Οργάνωσης οι Παναγιώτης Λεμπέσης και Ιωάννης Φυτόπουλος.

ΟΝΝΕΔ Academy: «Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού: Επενδύσεις και νέες ευκαιρίες» – Κεντρική Ομιλήτρια η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη


Σχολιάστε εδώ